Αραβίδης: «Έχει όρεξη και δίψα ο Ελευθερόπουλος»

Αραβίδης: «Έχει όρεξη και δίψα ο Ελευθερόπουλος»

Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο μίλησε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο Έλληνας άσος του Ιστορικού, με δηλώσεις του στον «Sentra FM» υποστήριξε πως ο νεαρός τεχνικός έχει όρεξη και δίψα για δουλειά και όποιος τον εμπιστεύτηκε… τρίβει τα χέρια του. Παράλληλα, δεν θέλησε να οριοθετήσει το ταβάνι της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Αραβίδης, μίλησε για:

Την πορεία και τους στόχους του Πανιωνίου: «Για μας είναι επιβράβευση για τα όσα έχουμε κάνει στην προετοιμασία. Οι περισσότεροι δεν περίμεναν να κάνουμε τέτοιο ξεκίνημα, αλλά εμείς είχαμε πίστη στην ομάδα. Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε στόχο, να μην διακινδυνεύσουμε με την παραμονή. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το που θα μας βγάλει ένας Θεός το ξέρει. Στοχεύουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Δε θα ήθελα να οριοθετήσω το ταβάνι της ομάδας. Θέλουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Το κλίμα στην ομάδα: «Όλο αυτό στηρίζεται στο πολύ καλό κλίμα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες και είναι καλό γιατί καταλαβαίνουμε το τι συμβαίνει. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνάμε τα οικονομικά προβλήματα και γενικότερα ότι μπορεί αν συμβαίνει στον καθένα. Σε ένα σημαντικό βαθμό αυτό είναι που μας έχει φέρει την επιτυχία».

Τα οικονομικά: «Όλοι μας έχουμε υποχρεώσεις που τρέχουν και σίγουρα δεν είναι εύκολο. Ο καθένας διεκδικεί ό,τι μπορεί να πάρει. Εμάς η δουλειά μας είναι να έχουμε την ομάδα βαθμολογικά όσο το δυνατόν καλύτερα. Το οικονομικό είναι θέμα της διοίκησης και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Τον τεχνικό του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Όποιος δεν τον πίστεψε τώρα τρίβει τα μάτια του και ίσως τα χέρια του. Εγώ τον ήξερα ως ποδοσφαιριστή αλλά δεν ήμασταν ποτέ συμπαίκτες. Έχει όρεξη και δίψα γι αυτό που κάνει. Μέσα σε μικρό διάστημα στην προετοιμασία δημιούργησε καλή ομάδα. Και εμείς ως καλοί μαθητές ακούμε αυτά που μας λέει.

Τους νέους παίκτες της ομάδας: «Όλοι θα μάθουν από την ομάδα και τον προπονητή και θα δημιουργηθούν οι βάσεις για την ιστορική αυτή η ομάδα.

Την επιστροφή του στον Ιστορικό: «Τα αισθήματά μου για την ομάδα τα είχα εκφράσει τη χρονιά που έφυγα. Κάποια προβλήματα δεν επέτρεψαν την παραμονή μου. Εγώ το καλοκαίρι ήθελα να γυρίσω. Είναι χαρά μου να παίζω γι’ αυτό το σύλλογο. Θα προσπαθώ κάθε Κυριακή να προσφέρω. Διαφορετική η εποχή που έφυγα. Είχε έναν ιδιοκτήτη που ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις τους. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική. Μέσα από τις δυσκολίες γίνεται πιο δυνατός. Κοιτάμε το συμφέρον του Πανιωνίου».

Τους προσωπικούς του στόχους: «Είχα δύο γεμάτες χρονιές όταν ήρθα στον Πανιώνιο. Αργότερα με την μεταγραφή στον Άρη ίσως δεν πήρα τις ευκαιρίες που ήθελα. Αυτά συμβαίνουν. Κάποιες επιλογές στη ζωή δε μας βγαίνουν. Συνεχίζω δεν το βάζω κάτω και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Προσωπικά ο στόχος μου είναι να πάω καλά με την ομάδα και να κάνω μια καλή χρονιά. Ότι πετύχω με την ομάδα θα ωφελήσει κι εμένα προσωπικά».



LaLiga: Έπρεπε να «αγριέψει» για να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης!
LaLiga: Έπρεπε να «αγριέψει» για να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης!
6o Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παύλος έγραψε και πάλι ιστορία
6o Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παύλος έγραψε και πάλι ιστορία
6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Η Παρτιζάν πήρε την νίκη, ο Παναθηναϊκός έχει δρόμο μπροστά του
6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Η Παρτιζάν πήρε την νίκη, ο Παναθηναϊκός έχει δρόμο μπροστά του
LIVE το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο!
LIVE το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved