ΠΑΟΚ: Σαλπιγγίδης και Ιντζίδης οι λύσεις του Δώνη
Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ συνεχίζει ο ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Δώνης έχει βρει τις λύσεις, όσον αφορά στις απουσίες των Κατσικά και Λόρενς, σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα.
Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ θα ήθελε πολύ να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα, αυτή που θριάμβευσε στο ματς με τον Άρη, ωστόσο οι απουσίες των Κατσικά και Λόρενς (αποβλήθηκαν και οι δύο) δεν του αφήνουν πολλές επιλογές.
Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση (03/10) ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» ο Ιντζίδης θα παίξει στο κέντρο της άμυνας και ο Σαλπιγγίδης θα είναι ο παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση.
Επιπλέον, ο Λαζάρ συμμετείχε κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γκαρσία ακολούθησε μεγάλο μέρος αυτού. Θεραπεία ακολούθησαν οι Βιβιάν και Σακελλαρίου.