Μαύρος: «Ελπίζουμε σε κάτι θετικό, αλλιώς…»

Μαύρος: «Ελπίζουμε σε κάτι θετικό, αλλιώς…»

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται στην ΑΕΚ ενόψει της απόφασης των Βιντιάδη, Χάρις για την επένδυση στην ΠΑΕ, όπως τόνισε ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος δεν θέλει να σκέφτεται ενδεχόμενο ναυάγιο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε στον NOVAsportfm για τα πολλά χρέη της ΑΕΚ και επισήμανε πως έχει συγκινηθεί από την ανταπόκριση του κόσμου, που δείχνει υπομονή και κατανόηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαύρου:

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των ενδιαφερόμενων επενδυτών, δήλωσε: «Δεν έχω πολλά νέα να πω. Περιμένουμε κι ελπίζουμε πως θα βγει κάτι θετικό για την ομάδα μας. Ρώτησα τον κ. Βιντιάδη και μου είπε πως θα έχουμε απάντηση μέχρι το τέλος του μήνα».

Για τις εντυπώσεις από τους Βιντιάδη, Χάρις, είπε: «Ηταν δύο σοβαροί και ευγενικοί κύριοι. Δεν έκαναν κανένα λόγο για το θέμα που απασχολεί την ΑΕΚ. Μόνο ένα χρονοδιάγραμμα που έδωσαν ως το τέλος του μήνα για να απαντήσουν. Αυτό μου είπε ο Βιντιάδης, τον οποίο ρώτησα. Δεν μας είπαν κάτι άλλο, ενδεχομένως να αναζητούν συμπαίκτες, καθώς τα χρέη είναι πολλά».

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση ναυαγίου, σχολίασε: ««Καλό είναι να μη το σκέφτομαι. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην ΑΕΚ. Τα χρέη είναι πολλά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άνθρωποι να βάλουν λεφτά στην ΑΕΚ. Ελπίζουμε να έχει αίσια έκβαση η υπόθεση, αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολα οικονομικά τα πράγματα».

Για την συμπαράσταση από τον κόσμο στην προσπάθεια του γίνεται, ανέφερε: «Αλίμονο, ο κόσμος μας έχει βοηθήσει. Ο κόσμος είναι ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή. Μας δίνει χαρά, περηφάνια. Κατανοεί την δύσκολη θέση της ΑΕΚ και είναι δίπλα μας με αγάπη, υπομονή, κατανόηση. Είμαι συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα. Είμαι μεγάλη βοήθεια τα 10.000 διαρκείας».

Για το αγωνιστικό κομμάτι, επισήμανε: «Είναι μια νεανική ομάδα, με τα παιδιά να φορούν για πρώτη φορά τη μεγάλη φανέλα της ΑΕΚ. Μέχρι τώρα έχει δείξει καλή εικόνα η ομάδα, αλλά έχει περιθώρια βελτίωσης. Η εικόνα όμως με γεμίζει αισιοδοξία. Κοιτάζω σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτερη και να παίρνουμε βαθμούς επειδή είμαστε η ΑΕΚ. Στο τέλος θα δούμε τη συγκομιδή».

Για το αν σκέφτεται να στελεχώσει την ΠΑΕ και με άλλους παλαίμαχους, τόνισε: «Στο μυαλό μου είναι όποιος είναι ικανός να βοηθήσει, να έρθει στην ΑΕΚ. Είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει, με κάποιους έχω υπάρξει συμπαίκτες και συνεννοούμαστε».

Για το αποψινό δείπνο που θα παραθέσει στην ομάδα, ανέφερε: «Είναι απλά ένα δείπνο για να έρθουμε πιο κοντά. Αυτό το δέσιμο βοηθά και στο παιχνίδι μέσα στο γήπεδο».

Για το ποια είναι τα πιο ανησυχητικά χρέη της ΠΑΕ, υπογράμμισε: «Η εφορία, η δόση του μήνα είναι σημαντικό να κατέβει από τα 680.000 ευρώ. Θα είναι θετικό να μειώσουμε τη δόση».

Για την απόφασή του να εμπλακεί διοικητικά στην ΑΕΚ, επισήμανε: «Μπήκα ξαφνικά στην ΑΕΚ. Τρόμαξα στην ιδέα η ΑΕΚ να πέσει στη Δ’ Εθνική. Με τον κόσμο μπροστά βρέθηκα στη θέση του προέδρου. Ο κόσμος με έβαλε εκεί, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε αυτά που περιμένει από μένα».



Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του China Smash ο Γκιώνης
Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του China Smash ο Γκιώνης
Τραγωδία στην ποδηλασία: Η 18χρονη Μουριέλ Φουρέρ σκοτώθηκε μετά από πτώση κατά τη διάρκεια αγώνων
Τραγωδία στην ποδηλασία: Η 18χρονη Μουριέλ Φουρέρ σκοτώθηκε μετά από πτώση κατά τη διάρκεια αγώνων
Αταμάν: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στήριξη και τα εφόδια»
Αταμάν: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στήριξη και τα εφόδια»
Γκραντ: «Η τιμή αυτή σημαίνει πολλά για εμένα»
Γκραντ: «Η τιμή αυτή σημαίνει πολλά για εμένα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved