Πανόπουλος: «Ξυπνήστε, δεν παίζετε με Μπαρτσελόνες»
Έξαλλος με την απόδοση των παικτών της Ξάνθης στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του έκανε λόγο για ντροπή που παρουσιάζουν τέτοια εικόνα.
Η επίθεση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης δεν άφησε στο απυρόβλητο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ κάλεσε τους παίκτες του να αντιληφθούν ότι δεν παίζουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στο χειρότερο ποιοτικά ελληνικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.
Αναλυτικά η δήλωση του Πανόπουλου:
«Είναι μεγάλη ντροπή, πρώτα για τον προπονητή και εν συνεχεία για τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζουν την εικόνα που παρουσίασαν σήμερα απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας.
Την ίδια εικόνα, για να μην κοροϊδευόμαστε, παρουσίασαν και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την ίδια κακή εικόνα παρουσίασαν και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με εξαίρεση ένα 25λεπτο.
Δυστυχώς κάποιοι στην SKODA ΞΑΝΘΗ πιστεύουν ότι η ομάδα αγωνίζεται στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και όχι μόνον αυτό, αλλά ότι κάθε Κυριακή παίζουν με την Μπαρτσελόνα.
Όλοι αυτοί οφείλουν να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχει στο χειρότερο Πρωτάθλημα από άποψης ποιοτικότητας ομάδων, ίσως από ίδρυσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Υπάρχουν ομάδες που πιθανόν να μην έχουν παίκτες να συμπληρώσουν 18άδα και 19άδα και αν έχουν, είναι νέα παιδιά που τα βάζουν γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο.
Άρα λοιπόν, όσοι συμμετέχουν σ’ αυτήν την ομάδα που λέγεται SKODA ΞΑΝΘΗ να ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, να τσιμπηθούν και να καταλάβουν ότι δεν παίζουν κάθε Κυριακή με Μπαρτσελόνες.
Συγχαρητήρια στον προπονητή της Κέρκυρας και στους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σ’ αυτήν, γιατί με τέτοια προβλήματα παλεύουν για το καλύτερο.
Τους εύχομαι ειλικρινά, καλή συνέχεια».