Η «συμμορία των 90άρηδων» της Super League!

Η «συμμορία των 90άρηδων» της Super League!

Με το «καλημέρα» αφήνουν τα… πνευμόνια τους στο γήπεδο και αποτελούν τα ισχυρότερα «γρανάζια» στις «μηχανές» των ομάδων τους. To Onsports παρουσιάζει τους 84 παίκτες, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το τέλος των δύο πρώτων διαδρομών στη φετινή... «Ρεγκάτα» - Super League.

Η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελείται από ποδοσφαιριστές που όχι μόνο πήραν φανέλα βασικού στις πρώτες «μάχες» του πρωταθλήματος, αλλά συγχρόνως δεν έχασαν ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής (γράφοντας στο προσωπικό τους κοντέρ δύο «γεμάτα» 90λεπτα) και για αυτό κυκλοφορούν με το ψευδώνυμο «βιονικοί».

Με αφορμή, λοιπόν, τη μίνι διακοπή του πρωταθλήματος και τη συμπλήρωση δύο αγωνιστικών στη Super League, ανατρέξαμε στο αρχείο και καταγράψαμε τη «συμμορία των 90άρηδων».


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (6)

Οι… παλιοσειρές (Μανιάτης, Χολέμπας, Τοροσίδης) ο βασικός πορτιέρο Ρόι Κάρολ και οι νεοαποκτηθέντες Πάολο Μασάντο και Δημήτρης Σιόβας, αποτελούν τους παίκτες από τους οποίους ξεκινάει και τελειώνει η ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων». Μάλιστα δύο εξ αυτών (Μανιάτης, Σιόβας) έχουν σημειώσει τα δύο από τα έξι συνολικά γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Ρόι Κάρολ
Γιάννης Μανιάτης (1 γκολ)
Χοσέ Χολέμπας
Δημήτρης Σιόβας (1 γκολ)
Βασίλης Τοροσίδης
Πάουλο Μασάντο

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (7)

Εκτός από τον νέο «φύλακα – άγγελο» (Φούλοπ) της εστίας των Αρκάδων, άλλοι έξι παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του φρέσκου στην Τρίπολη Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ, δεν «κουνήθηκαν» από την ενδεκάδα. Δύο εξ αυτών(Πιπίνης, Αλβάρες) έχουν τινάξει τα δίχτυα πετυχαίνοντας τα δύο από τα τέσσερα γκολ του Αστέρα.

 
ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Μάρτιν Φούλοπ
Χρήστος Πιπίνης (1 γκολ)
Λεάντρο Άλβαρες (1 γκολ)
Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ
Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι
Φερνάντο Ουσέρο
Σάββας Τσαμπούρης

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (6)


Η μεγάλη έκπληξη στη δυτική όχθη του ποταμού ακούει στο όνομα Τάσος Καραμάνος. Ο νεαρός επιθετικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στέλνοντας τον ντεφορμέ Νιάζι Κούτσι με «μετάθεση» στον πάγκο. Λίγο έως πολύ, αναμενόμενοι οι άλλοι πέντε συνοδοιπόροι του. 

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Σαρλ Ιτάνζ
Γιάννης Σκόνδρας
Κώστας Γιαννούλης
Σωκράτης Φυτανίδης (1 γκολ)
Ματίας Ιγκλέσιας
Τάσος Καραμάνος

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (4)

Ο rookie στoν «ιστορικό» αλλά και την Super League Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποτελεί έναν από τους τέσσερις «σημαιοφόρους» των «κυανέρυθρων». Στους υπόλοιπους τρεις, εκτός από τον νεοαποκτηθέντα Αραβίδη, συναντάμε τους παλιούς Ρόβα και Κουλοχέρη.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Ευθύμης Κουλοχέρης
Βασίλης Ρόβας
Χρήστος Αραβίδης


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (7)

Επτά παίκτες φυλάνε τα… τείχη στη νεοφώτιστη κρητική ομάδα. Ανάμεσα τους ο πρωτάρης στη «μεγάλη κατηγορία» Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο... αγκυροβολημένος (τα τρία τελευταία χρόνια) στα Χανιά Μηνάς Τζάνης, αλλά και πέντε μεταγραφές του καλοκαιριού.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Φώτης Κηπουρός
Λεωνίδας Αργυρόπουλος
Μηνάς Τζανής
Γιάννης Ποτουρίδης
Πέτρος Κανακούδης
Χουάν Νούνιεθ Αγκιλέρα
Μάρκος Μαραγκουδάκης (1 γκολ)


ΞΑΝΘΗ (5)

Πέντε συμμετοχές μέτρησε όλες και όλες στο περυσινό πρωτάθλημα ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης και φέτος έπαιξε ήδη δύο 90λεπτα στα δύο πρώτα ματς. Πίσω από τον νεαρό αμυντικό, στοιχίζονται άλλοι τέσσερις συμπαίκτες του και βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Ζόντι Βιβιανί
Μανώλης Μπέρτος
Σπύρος Βάλλας
Δημοσθένης Μπαξεβανίδης
Ντανιέλ Ρικάρντο Ντάνι


ΠΑΟΚ (4)

Κόντρα στα αρνητικά σχόλια για τον Μπονγκανί Κουμαλό, ο Νοτιοαφρικανός στόπερ δεν κουνιέται από την ενδεκάδα, ούτε με… γερανό! Δύο «γεμάτες» συμμετοχές στα πρώτα «διαγωνίσματα», έχοντας για παρέα τους νεαρούς Γλύκο, Σταφυλίδη καθώς και το πρώτο «πιστόλι» του «Δικεφάλου του Βορρά» Στέφανο Αθανασιάδη.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Παναγιώτης Γλύκος
Κώστας Σταφυλίδης
Μπονγκανί Κουμαλό
Στέφανος Αθανασιάδης (1 γκολ)


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (5)

Ο Μπράνα Ιλιτς κέρδισε με το «καλημέρα» την εμπιστοσύνη του τεχνικού του «Αγιαξ» Γιάννη Χριστόπουλου. Αν και ακόμη «άκαπνος» από γκολ, ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί την «κολώνα» της επιθετικής γραμμής της γιαννιώτικης ομάδας. Αλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές, δεν έχουν πατήσει ούτε δευτερόλεπτο το… off στη μηχανή τους.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Καρίμ Φεγκρούς
Αντι Λίλα
Αλέξης Μιχαήλ
Φώτης Γεωργίου
Μπράνα Ιλιτς


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (2)

To rotation του Ζεσουάλδο Φερέιρα αφήνει έντονο το αποτύπωμά του στην κατηγορία των παικτών που αναλύουμε. Ο βασικός πορτιέρο Ορέστης Καρνέζης και ο Πορτογάλος στόπερ Αντρέ Πίντο συνθέτουν το δίδυμο των «βιονικών» της Παιανίας, επιβιώνοντας για 180 λεπτά στο «φύγε – εσύ, έλα - εσύ» του «προφεσόρε» των «πρασίνων».

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»
Ορέστης Καρνέζης
Αντρέ Πίντο


ΟΦΗ (7)

Τα πρώτα «παράσημα» στην στολή τους έχουν προσθέσει τρεις νεαροί παίκτες της κρητικής ομάδας. Ο τερματοφύλακας Γουναρίδης και οι νεαροί Χαριτωνίδης και Μπανούσης όχι απλά τράβηξαν μεγάλο... κουπί στα δύο πρώτα ταξίδια του πρωταθλήματος , αλλά έκατσαν δίπλα από τον Νίκο Αναστόπουλο στην γέφυρα του πλοίου όπου επικρατούσε μία σχετική πολυκοσμία.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Στέφανος Γουναρίδης
Λάζαρος Χαριτωνίδης
Φρανσίσκο Βαντίνιο
Ντένις Σόουζα
Ρικάρντο Βερόν
Κώστας Μπανούσης
Θανάσης Παπάζογλου


ΑΡΗΣ (6)

Μπορεί ο Κώστας Καζναφέρης να «τσαλακώθηκε» με τον Μάκη Κατσαβάκη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ωστόσο ο 25χρονος μέσος συγκαταλέγεται στο γκρουπ των έξι βασικών και αναντικαστάτων παικτών.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Γρηγόρης Παπαζαχαρίας
Νίκος Παντίδος
Κώστας Καζναφέρης
Κώστας Καπετάνος
Βασίλης Τριανταφυλλάκος
Γιάννης Γιαννιώτας

 

ΒΕΡΟΙΑ (5)

Απ΄όλα έχει ο μπαξές των «90άρηδων» στη «Βασίλισσα του Βορρά». Παλιούς, νέους, Ελληνες και ξένους, με μπροστάρη τον σκόρερ του μοναδικού(μέχρι τώρα) τέρματος Ηλία Ιωάννου.  

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Γουέιν Τόμας
Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
Αλέξανδρος Καλογέρης
Κενάν Μπαργκάν
Ηλίας Ιωάννου (1 γκολ)

 

ΑΕΚ (5)

Ποιος να το΄λεγε πριν από μερικούς μήνες, πως δύο παίκτες (Αρκούδας, Κουτρουμπής) οι οποίοι θα προέρχονται από τα… αλώνια της Football League θα φιγουράρουν στην κατηγορία των «άτρωτων» στην Ενωση. Να όμως που στον «πλανήτη – ΑΕΚ» όλα φαντάζουν πιθανά.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Γιάννης Κοντοές
Μαυρουδής Μπουγαϊδης
Χρήστος Αρκούδας
Γιώργος Κουτρουμπής


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (7)

Πέντε ξένοι και δύο Ελληνες αποτελούν τα πρώτα «βιολιά» στην «ορχήστρα» της ακριτικής ομάδας. Μεταξύ αυτών και τρεις (Αντίλοβιτς, Σερφά, Ουσέρο) παίκτες που ήρθαν στην Κομοτηνή από το μεταγραφικό… shopping του καλοκαιριού.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Άντι Αντίλοβιτς
Γιάννης Στάθης
Σοφιάν Σερφά
Αχιλλέας Σαρακατσάνος
Οσκαρ Αντριάν Λουσέρο
Χουάν Μανουέλ Μουνάφο
Ντενίζ Μπαϊκαρά


ΚΕΡΚΥΡΑ  (5)

Ο Ισπανός μέσος Ντιέγκο Λεόν και ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μοντέϊρο Εντερ αποτελούν δύο από τα βασικά «όπλα» της «κόμισσας» όχι μόνο στην θεωρία, αλλά και στην πράξη, μαζί με άλλες τρεις από τις παλιές… καραβάνες,.  

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Νίκος Αναστασόπουλος
Τάσος Βενέτης
Μοντέϊρο Εντερ
Μιχάλης Μπουκουβάλας
Ντιέγκο Λεόν

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (3)

Το γερό ανακάτεμα της… τράπουλας από τον Γιώργο Παράσχο περιόρισε στους τρεις τους «σωματοφύλακες» που όχι απλά ίδρωσαν, αλλά έκαναν μούσκεμα την φανέλα επί 180 λεπτά στην ομάδα της Βοιωτίας.

ΟΙ «ΑΤΡΩΤΟΙ»

Δημήτρης Κυριακίδης
Χρήστος Λισγάρας
Παναγιώτης Κόρμπος



Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του China Smash ο Γκιώνης
Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του China Smash ο Γκιώνης
Τραγωδία στην ποδηλασία: Η 18χρονη Μουριέλ Φουρέρ σκοτώθηκε μετά από πτώση κατά τη διάρκεια αγώνων
Τραγωδία στην ποδηλασία: Η 18χρονη Μουριέλ Φουρέρ σκοτώθηκε μετά από πτώση κατά τη διάρκεια αγώνων
Αταμάν: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στήριξη και τα εφόδια»
Αταμάν: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στήριξη και τα εφόδια»
Γκραντ: «Η τιμή αυτή σημαίνει πολλά για εμένα»
Γκραντ: «Η τιμή αυτή σημαίνει πολλά για εμένα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved