«Coming soon» στα γήπεδα της Super League!

«Coming soon» στα γήπεδα της Super League!

Τις πρώτες γεύσεις από το πορτρέτο του νέου πρωταθλήματος έβγαλαν στο τραπέζι οι δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League, ωστόσο υπάρχουν και άλλες… πινελιές στους πάγκους και στην κάβα των προπονητών. Το Onsports, παρουσιάζει τους 129 νεοαποκτηθέντες παίκτες οι οποίοι γυαλίζουν τα παπούτσια τους και περιμένουν στη σειρά για το βάπτισμα του πυρός.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται παίκτες για τους οποίους χύθηκε μπόλικο μελάνι, όπως ο φρέσκος και... σπαρταριστός παίκτης του Ολυμπιακού, Ντρίσα Ντιακιτέ, αλλά και ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων»( Τάτος, Ζαραδούκας, Βλαχοδήμος, Μανωλάς) οι οποίοι μάλλον θα έπαιζαν με... κλειστά μάτια βασικοί και αναντικατάστατοι, στις περισσότερες, αν όχι όλες υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στο ίδιο γκρουπ από παίκτες «πρώτης γραμμής» συναντάμε τον Ισπανό επιθετικό και τελευταία μεταγραφικό απόκτημα του Αρη Νταβίντ Αγκάνθο, όπως και τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του (πλέον) Ρούμπεν Πουλίδο, τον Σανθ Χακόμπο του ΠΑΟΚ, τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Μαραμά Βαϊρουά του Πανθρακικού, τον Γιώργο Ιωαννίδη του ΟΦΗ, τις τρεις τελευταίες μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης (Καρντάσιο, Ντε Μπλάσις, Γκάμπριελ) και τον Παντελή Καφέ της Βέροιας.

Φυσικά, ας έχουμε στην άκρη του μυαλού μας και τα ονόματα των νεαρών νεοαποκτηθέντων παικτών οι οποίοι φιλοδοξούν να αρπάξουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν και γιατί όχι, να καταπλήξουν τα πλήθη.

Αναλυτικά όλοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες των 16 ομάδων της Super League οι οποίοι παραμένουν με μηδενισμένο... κοντέρ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
        
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ντρίσα Ντιακιτέ αποκτήθηκε προ ημερών από τους ερυθρόλευκους στο «υστερόγραφο» των μεταγραφών( για τους ελεύθερους παίκτες) και το… κοντέρ δεν ξεκίνησε ακόμη να γράφει. Εκτός από τον αφρικανό μέσο την πρώτη ευκαιρία του Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένει κόσμος και κοσμάκης στην πειραϊκή ομάδα. Από τους βασικούς πέρυσι στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Τάτο μέχρι και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο!

Ντρίσα Ντιακιτέ
Ανδρέας Τάτος
Γιάννης Ζαραδούκας
Παναγιώτης Βλαχοδήμος
Κώστας Μανωλάς
Βασίλης Καραγκούνης
Ανδρέας Γιαννιώτης


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος Πάπε Χαμπίμπ Σο παραμένει στα «πιτς» λόγω προβλήματος τραυματισμού και η έξοδός του αναμένεται καλός εχόντων των πραγμάτων έπειτα από δύο εβδομάδες. Από πίσω του στοιχίζoνται μέλη από την... next generation της Παιανίας.

Παπέ Χαμπίμπ Σο
Νίκος Κουσίδης
Κώστας Τριανταφυλλόπουλος
Χρήστος Δώνης
Νίκος Μαρινάκης
Διαμαντής Χουχούμης


ΑΕΚ

Κι όμως ακόμη και στην φετινή ΑΕΚ όπου λίγο ακόμη και θα... ξεσκόνιζαν τα δελτία τους για να παίξουν οι Βαγγέλης Βλάχος, Βασίλης Τσιάρτας, Θωμάς Μαύρος και Χρήστος Κωστής, κυκλοφορούν στα Σπάτα 13 παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πάρει φανέλα βασικού. Απαντες νεαροί, καθώς ουδείς έμπειρος περισσεύει για τον πάγκο και την εξέδρα!

Βαλεντίνος Βλάχος
Μιχάλης Τσαμουρλίδης
Κώστας Τσούπρος
Κώστας Νικολόπουλος
Κώστας Κοτσαρίδης
Αινείας Καλογερής
Τζόζεφ Αγκιρίμπα
Φώντας Φέτσης
Σωκράτης Τσουκαλάς
Αλέξανδρος Νικολιάς
Χρήστος Παπαδημητρίου
Ηλίας Μακρυωνίτης
Κώστας Βλάχος


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

Ο Μακρής επέστεψε στη δυτική όχθη μετά την λήξη του δανεισμού του στην Ανόρθωση χωρίς πάντως να… συγκινήσει (τουλάχιστον μέχρι τώρα) τον Μπάγεβιτς. «Μηδέν εις το πηλίκο» και για τους νεαρούς Καλλέργη και Τζαμάλ.

Μανώλης Καλλέργης
Γιώργος Μακρής
Αράγκο Τζαμάλ


ΠΑΟΚ

Ο Χακόμπο «βλέπει» την... πλάτη του εσχάτως διεθνούς Γλύκου και κατ΄επέκταση την ενδεκάδα από τον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά». Από κει και πέρα υπάρχει μπόλικο νέο… αίμα, που περιμένει τις ευκαιρίες του Γιώργου Δώνη.

Χακόμπο Σανθ
Λάζαρος Μωυσιάδης
Αστέριος Γιακουμής
Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
Χρήστος Ιντζίδης
Άγγελος Καραντασιάδης
Νίκος Μελισσάς
Φάνης Τζανδάρης

 


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Τέσσερις ξένοι και πέντε Ελληνες ξεσκονίζουν και γυαλίζουν τα παπούτσια τους αναμένοντας το ντεμπούτο τους. Ανάμεσά τους, ο Αργεντινός Πάμπλο Ντε Μπλάσις , ο Ουρουγουανός Ματίας Καρντάσιο και ο Βραζιλιάνος Ντο Κάρμπο Γκάρμπιελ οι οποίοι αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Αρκάδων.

Ματίας Καρντάσιο
Ντο Κάρμπο Γκάμπριελ
Πάμπλο Ντε Μπλάσις
Μαρκ Καστέλς
Λευτέρης Γιαλούσης
Δημήτρης Ρούσσης
Άγγελος Σαραντόπουλος
Νίκος Αναστασόπουλος
Χαράλαμπος Μυρσινιάς

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ένα καρέ σχηματίζουν οι «άκαπνοι» νεοαποκτηθέντες στην ομάδα της Βοιωτίας, χωρίς κανένας τους να υπολογίζεται για βασικός σύμφωνα με το αρχικό πλάνο του Γιώργου Παράσχου.

Αλέξανδρος Κασμερίδης
Παναγιώτης Τσιντώτας
Κώστας Μανωλάς
Αντώνης Ντελέκος


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μια ενδεκάδα φτιάχνουν οι νεοαποκτηθέντες νεαροί ως επί το πλείστον παίκτες που ήρθαν στον «Αγιαξ» το φετινό καλοκαίρι και βρίσκονται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Νίκος Μπαμπανιώτης
Σίμος Ρουμπουλάκου
Αποστόλης Μπακόλας
Κώστας Γανωτής
Πέτρος Τοπούζης
Νίκος Κοροβέσης
Χάρης Κωστάκης
Γιώργος Νικλητσιώτης
Κώστας Παππάς
Μιχάλης Αυγενικού
Θοδωρής Μπέριος


ΑΡΗΣ

Δύο παίκτες με πλούσιο βιογραφικό θα ενισχύσουν οσονούπω τους «κίτρινους». Ο Ισπανός επιθετικός Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος αποτελεί την τρίτη και τελευταία μεταγραφή παικτών άνω των 24 ετών και ο συμπατριώτης του και γνώριμος μας από την θητεία του στον Αστέρα, Ρούμπεν Πουλίδο.   

Νταβίντ Αγκάνθο
Ρουμπέν Πουλίδο
Νίκος Αγγελούδης
Ανδρέας Ηρακλής
Δημήτρης Ασλανίδης
Πετρ Γκούσεφ
Παντελής Ποζίδης
Γιώργος Παπαδόπουλος
Ηλίας Ιγνατίδης
Αλέξανδρος Καραγιάννης
Παντελής Αντωνιάδης
Αλέξανδρος Γιώρης


ΟΦΗ

Ο άρτι αφιχθείς από την Παιανία Γιώργος Ιωαννίδης και άλλοι επτά παίκτες περιμένουν έξω από την πόρτα της ενδεκάδας στην κρητική ομάδα.

Αλέξης Περογαμβράκης
Στέργιος Χατζηκοσμάς
Μιχάλης Αγριμάκης
Παναγιώτης Κουρδάκης
Γιώργος Ιωαννίδης
Γιώργος Βαλεριάνος
Παύλος Κολιακουδάκης
Γιώργος Γιαγκιόζης


ΞΑΝΘΗ

Οι Τριάδης και Κούτεφ ήρθαν με ιδιαίτερα θετικές συστάσεις στα Πηγάδια, ωστόσο δεν έλαβαν χρόνο συμμετοχής στις δύο πρώτες «μάχες» του πρωταθλήματος.

Παναγιώτης Τριάδης
Ντάνιελ Κούτεφ
Παύλος Καθάριος
Στέλιος Νάκας
Φώτης Δουμάνης
Θοδωρής Τορομανίδης
Κώστας Τσαμούρης
Αντώνης Ράνος
Δημήτρης Γούτας


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εννέα παίκτες οι οποίοι ήρθαν στη Νέα Σμύρνη περισσότερο ως εναλλακτικές λύσεις και λιγότεροι για να μπουν στην «πρώτη γραμμή» αναμένουν το «sms» ενδεκάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Μίλτος Καλαϊτζίδης
Χρήστος Κοντοχρήστος
Γιάννης Ανέστης
Διονύσης Γιαννούλης
Άγγελος Σπανός
Μανώλης Ρουσσάκης
Στέλιος Κοξαράκης
Αγγελος Πούρνος
Γιώργος Ζυγογιάννης


ΚΕΡΚΥΡΑ

Μονάχα πέντε από τις συνολικά 21 καλοκαιρινές μεταγραφές της Κέρκυρας ίδρωσαν την φανέλα τις δύο πρώτες αγωνιστικές, εξού και ο μεγάλος συνωστισμός στο κατώφλι της ενδεκάδας.    

Ανέστης Νάστος
Γιάννης Γκούμας
Άγγελος Ζουμπουλάκης
Σπύρος Λάμπρου
Παναγιώτης Πετρούσης
Γιάννης Σίμωσης
Κυριάκος Στρατηλάτης
Νίκος Κρητικός
Γιάννης Ριγανάς
Νίκος Παπαδήμας
Χρήστος Αρμένης
Γιώργος Κούδας
Βασίλης Χρόνης
Ανδρέας Βασιλόγιαννης
Γιάννης Χαροντάκης
Αρης Λώττας


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τρεις μεταγραφές πρώτης γραμμής θα ενισχύσουν τα αγωνιστικά κυβικά της ακριτικής ομάδας. Ο Γάλλος επιθετικός Μαραμά Βαϊρουά και οι δικοί μας Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χρήστος Μελίσσης.

Δημήτρης Παπαδόπουλος
Μαραμά Βαϊρουά
Χρήστος Μελίσσης
Γιώργος Αθανασιάδης
Νίκος Καθάριος


ΒΕΡΟΙΑ

Το μελάνι δεν έχει στεγνώσει ακόμη καλά – καλά στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Παντελής Καφές με τη «βασίλισσα του βορρά». Στο… περίμενε για την συμμετοχής του στην ενδεκάδα βρίσκονται ο Ισπανός Χόναταν Λόπεθ και ο Βραζιλιάνος  Εβέρτον Σάντος Μπεσέρα.

Χόναταν Λόπεθ
Χαράλαμπος Παυλίδης
Εβέρτον Σάντος Μπεσέρα
Παντελής Καφές

 


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τέσσερις ξένοι και ο νεαρός Γιακουμάκης συνθέτουν την πεντάδα των παικτών οι οποίοι παραμένουν ακόμη με το δάχτυλο στην…σκανδάλη.

Ρουμπέν Αρότσα
Βιτάλι Ζέλουντοκ
Λόρενς Ντόε
Αντρές Σαμπέδρο Σαλαζάρ
Γιώργος Γιακουμάκης



Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του China Smash ο Γκιώνης
Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του China Smash ο Γκιώνης
Τραγωδία στην ποδηλασία: Η 18χρονη Μουριέλ Φουρέρ σκοτώθηκε μετά από πτώση κατά τη διάρκεια αγώνων
Τραγωδία στην ποδηλασία: Η 18χρονη Μουριέλ Φουρέρ σκοτώθηκε μετά από πτώση κατά τη διάρκεια αγώνων
Αταμάν: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στήριξη και τα εφόδια»
Αταμάν: «Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στήριξη και τα εφόδια»
Γκραντ: «Η τιμή αυτή σημαίνει πολλά για εμένα»
Γκραντ: «Η τιμή αυτή σημαίνει πολλά για εμένα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved