Ελευθερόπουλος: «Δεν φοβήθηκα καθόλου»

Ελευθερόπουλος: «Δεν φοβήθηκα καθόλου»

Σίγουρος για την ομάδα του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο νεαρός τεχνικός, είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: ««Πρέπει να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και ψυχή στο δεύτερο. Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα που τα γνωρίζετε και δεν πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε. Ό,τι και να γίνει για εμένα τα παιδιά είναι και θα παραμείνουν παλικάρια. Έχουν κάνει εκπληκτική προετοιμασία δύο μήνες. Έχουν σκύψει κεφάλι σε όλες τις συνθήκες. Δεν διαμαρτύρονται. Τους έχω εμφυσήσει ότι οι ομάδες που δεν αγοράζουν πράγματα τα χτίζουν. Αυτοί που χτίζουν έχουν πιο γερά πόδια από άλλους. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε σύμφωνα με αυτό που δουλεύουμε. Αν πούμε για ψυχή στην επανάληψη, η ομάδα την κατέθεσε όλη», είπε αρχικά για να αναφερθεί στο γεγονός ότι παρατάχθηκε η ομάδα του μόνο με Έλληνες παίκτες:

«Θεωρώ ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει περίσσιο ταλέντο. Θα πρέπει να τους δείξουμε το δρόμο που πρέπει. Σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών, πάντα ήμασταν από τους καλύτερους. Διάθεση υπάρχει, βέβαια τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από συγκρούσεις εσωτερικές και εξωτερικές. Όπως είναι τα πράγματα στον Πανιώνιο, όσοι μπορούν να πιστέψουν σε αυτό το όνειρο, ακολουθούν».

Για τη δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα, πρόσθεσε: «Τα παιδιά έχουν δουλέψει απίστευτα δύο μήνες τώρα. Ο μόνος μου φόβος είναι να μην ανταμειφτεί αυτή η δουλειά. Χαίρομαι γιατί όσα χτίζουμε δύο μήνες τώρα καταφέραμε να πάρουμε κάτι, Δεν σταματάμε εδώ. Αυτή η ομάδα γιγαντώνεται και έχει τεράστιες δυνατότητες. Εμείς από το πρωί ως το βράδυ ασχολούμαστε με τα πάντα. Δεν υπάρχει ταβάνι για τα παιδιά αυτά. Μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε. Θέλει υπομονή. Αυτές οι ηλικίες έχουν σκαμπανεβάσματα. Στα δύσκολα θέλουμε στήριξη, γιατί σίγουρα θα υπάρξουν και οι δύσκολες στιγμές».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο «πόλεμο»: «Είναι πόλεμος το ποδόσφαιρο. Όταν ματώνεις όλη την εβδομάδα και χύνεις τόσο ιδρώτα, σε κάθε πόλεμο έχει απώλειες. Από κρούσματα πειθαρχίας δεν έχουμε κάποιο θέμα. Απλά πρέπει να παίζουμε δυνατά. Δεν γνωρίζω αν είναι σωστές οι αποβολές. Δεν μιλάω για διαιτησία. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου. Στην μπάλα οι παίκτες του Πανιωνίου θα πηγαίνουν δυνατά».

Για το αν φοβάται για τη συμπεριφορά των νεαρών ποδοσφαιριστών είπε: «Με το φόβο δεν έχω καλή σχέση. Εγώ ξέρω πως όταν δουλεύεις, δικαιώνεσαι. Αν γίνει άμεσα ή αργότερα δεν το ξέρω. Όλη μου η καριέρα έτσι ήταν. Οι ποδοσφαιριστές μου, δεν μου έδωσαν το δικαίωμα να φοβηθώ για κάτι».

Τέλος είπε: «Τα φιλικά είναι φιλικά και η προετοιμασία είναι προετοιμασία. Δεν αισθάνθηκε πως απειληθήκαμε. Σίγουρα θα κινδυνέψεις κάποια στιγμή. Δεν ένιωσα ούτε για μία στιγμή ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στην άμυνα. Αύριο δουλεύουμε περισσότερο γιατί το Σάββατο μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι και έχουμε ακόμα μία μάχη να δώσουμε».



Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Θρίαμβος της Γαλατάσαραϊ στο ντέρμπι της Τουρκίας
Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Θρίαμβος της Γαλατάσαραϊ στο ντέρμπι της Τουρκίας
LaLiga: Έπρεπε να «αγριέψει» για να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης!
LaLiga: Έπρεπε να «αγριέψει» για να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης!
6o Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παύλος έγραψε και πάλι ιστορία
6o Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παύλος έγραψε και πάλι ιστορία
6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Η Παρτιζάν πήρε την νίκη, ο Παναθηναϊκός έχει δρόμο μπροστά του
6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Η Παρτιζάν πήρε την νίκη, ο Παναθηναϊκός έχει δρόμο μπροστά του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved