Μαυρίας: «Μάθημα η περσινή ήττα»
Η περσινή ήττα από τον Λεβαδειακό έγινε κατά τον Χάρη Μαυρία μάθημα στον ίδιο και τους συμπαίκτες του, που πήγαν υποψιασμένοι στο αποψινό παιχνίδι με τους Βοιωτούς.
«Ήταν σημαντικό που μπήκαμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία σε ποιο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά το ότι πήραμε τους βαθμούς. Η θέληση που είχαμε έκανε την διαφορά, κάναμε ευκαιρίες, κάναμε και λάθη, αλλά το αποτέλεσμα έχει σημασία.Το περυσινό ήταν μάθημα, το πήραμε και δεν την ξαναπατήσαμε», τόνισε αρχικά ο νεαρός χαφ και αναφερόμενος στον αγώνα με τη Μάλαγα, ισχυρίστηκε:
«Εννοείται πως πιστεύουμε στην ανατροπή με την Μάλαγα και θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ένα γρήγορο γκολ θα μας δώσει μεγάλο κίνητρο, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην άμυνα, καθώς δεν πρέπει να παραβιαστεί η εστία μας».