«Κληρώνει» για Τσιρίλο
Την απάντηση του Μπρούνο Τσιρίλο περιμένουν σήμερα (13/08) στον ΟΦΗ, καθώς ο Ιταλός μεσοαμυντικός είχε πει πως τη Δευτέρα θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν αποδέχεται ή όχι την πρόταση που του έγινε.
Ως γνωστόν, ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ είχε συναντηθεί με τον Μάνθο Πουλινάκη στην Αθήνα και είχε φανεί πολύ ικανοποιημένος από την πρόταση του προέδρου του ΟΦΗ. Η συνάντηση έγινε την περασμένη Παρασκευή και ο Τσιρίλο είχε προαναγγείλλει ότι θα δώσει τη Δευτέρα την απάντησή του.
Παράλληλα, ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση του Κέβιν Λεζέν. Ο Γάλλος αριστερός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Τουρ με την οποία είχε «γεμάτες» σεζόν ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Οσέρ στο παρελθόν.
Ο 27χρονος Γάλλος μέσος υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του πρόταση από πλευράς ΟΦΗ και θα απαντήσει σύντομα στον κρητικό σύλλογο.