«Νάπολι και Φενέρ παρακολουθούν τον Κουίνσι»

«Νάπολι και Φενέρ παρακολουθούν τον Κουίνσι»

Αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς επίσης η Νάπολι και η Φενέρμπαχτσε φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κουίνσι, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Skysports.

Το βρετανικό δίκτυο αφιέρωσε κομμάτι στον Γκανέζο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με το «τριφύλλι» πετυχαίνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 18 ασίστς.

«Ο Κουίνσι επιστρέφει τώρα στην Αλ Σάαντ, αλλά αρκετές ομάδες είναι έτοιμες να του προσφέρουν 'διέξοδο' μακριά από το Κατάρ. Η Νάπολι, η Φενέρ και κάποιοι αγγλικοί σύλλογοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις ενός εκ των ανθρώπων που εργάζονται στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον 26χρονο Γκανέζο.

«Ο Κουίνσι προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν και είναι λογικό να σκέφτεται τις προοπτικές που μπορεί να έχει. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Ο Κουίνσι έχει εντυπωσιάσει υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στη Μάλαγα. Δεν πρόκειται πάντως να βιαστούμε να πάρουμε απόφαση για το μέλλον του»



Μπαρτζώκας: «Δε θα παίξουν Μόρις, ΜακΚίσικ και Ουόρντ»
Μπαρτζώκας: «Δε θα παίξουν Μόρις, ΜακΚίσικ και Ουόρντ»
«Στην Παρτιζάν ο Κάμερον Πέιν»
«Στην Παρτιζάν ο Κάμερον Πέιν»
Τέλος ο Μίτσελ από τη Σαουδική Αραβία - Η ανακοίνωση της Αλ Καντσίγια
Τέλος ο Μίτσελ από τη Σαουδική Αραβία - Η ανακοίνωση της Αλ Καντσίγια
ΝΒΑ: Ο Τζάκσον Χέιζ «πέταξε» στην κορυφή του Top-10
ΝΒΑ: Ο Τζάκσον Χέιζ «πέταξε» στην κορυφή του Top-10
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved