Βιτόλο: «Δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό»

Βιτόλο: «Δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Μιλώντας στη Nova, ο Βιτόλο αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα από την ΑΕΚ: «Νομίζω ότι είχαμε κατά το 80% τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις ο αντίπαλος. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όμως τελικά στο ποδόσφαιρο, αυτός που πετυχαίνει γκολ, είναι και αυτός που κερδίζει. Θα έλεγα ότι η ομάδα στάθηκε καλά, έδωσε τη μάχη της σε όλο το παιχνίδι, προσπάθησε να κάνει φάσεις, όμως όποιος βάζει γκολ κερδίζει».

Αναφερόμενος στη συνέχεια των play offs, τόνισε: «Θα έλεγα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας. Είμαστε πρώτοι, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι. Και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Όσον αφορά στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός μεσοαμυντικός είπε: «Εμείς θέλουμε να είμαστε οι νικητές των play offs, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο ή την ΑΕΚ. Αυτό που χρειαζόμαστε, είναι τους τρεις βαθμούς για να μπορέσουμε να παραμείνουμε πρώτοι. Αν αυτοί οι βαθμοί έρθουν στην Τούμπα, τόσο το καλύτερο».

Ο Βιτόλο μίλησε και για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού: «Τα προβλήματα είναι πάντα ένας αρνητικός παράγοντας και είναι σαφές ότι επηρεάζουν την ομάδα. Αλλά αυτό που δεν μπορεί να προσάψει κανένας στην ομάδα, είναι ότι δεν μπαίνει συγκεντρωμένη στους αγώνες, ξεχνώντας τα προβλήματα όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, για την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό, υποστήριξε: «Θα έλεγα ότι είμαι ο πρώτος που θα πει, ότι δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν, θα έλεγα ότι είναι ένας σημαντικός σύλλογος, μια μεγάλη ομάδα ευρωπαϊκής κλάσης και είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ».



Βρήκε την… Ιθάκη του στην Ουτρέχτη ο Βασίλης Μπάρκας
Βρήκε την… Ιθάκη του στην Ουτρέχτη ο Βασίλης Μπάρκας
AEK: «101 χρόνια ένδοξης ιστορίας και περηφάνιας! Το μέλλον μας ανήκει»
AEK: «101 χρόνια ένδοξης ιστορίας και περηφάνιας! Το μέλλον μας ανήκει»
Πόλο: Η Ισπανία αντίπαλος της Εθνικής μας για το χρυσό - Πότε είναι ο τελικός
Πόλο: Η Ισπανία αντίπαλος της Εθνικής μας για το χρυσό - Πότε είναι ο τελικός
Κριστιάνο Ρονάλντο: Όταν ο Περέιρα είδε για πρώτη φορά τον CR7 – Το... χρέος που έγραψε την ιστορία
Κριστιάνο Ρονάλντο: Όταν ο Περέιρα είδε για πρώτη φορά τον CR7 – Το... χρέος που έγραψε την ιστορία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved