«Η Ξάνθη χρειάζεται χρόνο»

«Η Ξάνθη χρειάζεται χρόνο»

Πίστωση χρόνου ζήτησε από τους οπαδούς της Ξάνθης ο σκάουτερ του συλλόγου Κώστας Κωνσταντινίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM, ο Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά, τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ αυτό το καλοκαίρι καθώς και για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε μια εβδομάδα. Αναλυτικά ο Κωνσταντρινίδης τόνισε:

Για την Skoda Ξάνθη: «Πέρυσι είχαμε σωθεί αρκετά νωρίς και σε κάποια φάση του πρωταθλήματος είχαμε φτάσει μέχρι και την 5η θέση. Aυτό που μας έβγαλε εκτός πλέι οφ ήταν η ήττα στις Σέρρες. Φέτος έχουν φύγει αρκετοί παίκτες και ήρθαν αρκετοί νέοι γιατί έπρεπε να ανανεωθεί. Αν πάνε καλά τα πράγματα θα γίνουν μια – δυο προσθήκες. Πιστεύω βρισκόμαστε σε καλό δρόμο με κάποιες περιπτώσεις παικτών που εξετάζουμε. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και σίγουρα η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Προσπαθήσαμε να βάλουμε το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα γιατί πιστεύουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και κατά τη γνώμη μου δεν γίνεται αλλιώς».

Για το νέο πρωτάθλημα και τις τιμωρίες της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου: «Δεν νομίζω ότι η Καβάλα και ο Βόλος έχουν διαφορετικούς στόχους από την Ξάνθη. Ότι ξεκινούν αυτές οι δύο ομάδες με -8 και -10 βαθμούς αντίστοιχα, σίγουρα μας δίνει προβάδισμα απέναντί τους, αλλά για εμάς οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες με τις οποίες έχουμε ίδιους στόχους. Στην αρχή του πρωταθλήματος έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζουμε στην Τούμπα την πρώτη αγωνιστική θα είναι πιο έτοιμος από εμάς, αλλά πιστεύω η ομάδα θα είναι σωστά προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Εγώ λειτουργώ και δουλεύω από την Αθήνα και ανεβαίνω στα παιχνίδια της ομάδας. Παρακολουθώ όμως παιχνίδια και παίκτες γενικά. Για εμάς μόλις τελειώνει η μια μεταγραφική περίοδος, ξεκινά άτυπα η επόμενη».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δέχομαι την κριτική, αλλά όχι να ζητάνε να με απολύσουν» - Οι δηλώσεις Αλμέιδα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δέχομαι την κριτική, αλλά όχι να ζητάνε να με απολύσουν» - Οι δηλώσεις Αλμέιδα
FIBA Europe Cup: Παλικάρι ο ΠΑΟΚ, πέρασε στον τελικό αποκλείοντας τη Σολέ!
FIBA Europe Cup: Παλικάρι ο ΠΑΟΚ, πέρασε στον τελικό αποκλείοντας τη Σολέ!
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΟΦΗ – Ολυμπιακός, μετά από 35 χρόνια | Πότε και που θα γίνει
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΟΦΗ – Ολυμπιακός, μετά από 35 χρόνια | Πότε και που θα γίνει
Μίλτος Τεντόγλου: Ξεκινά προετοιμασία για να επιστρέψει στις επιτυχίες
Μίλτος Τεντόγλου: Ξεκινά προετοιμασία για να επιστρέψει στις επιτυχίες
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved