Super League 2: Συνάντηση αντιπροσωπείας με Μπένετ και Μάνταλο

Super League 2: Συνάντηση αντιπροσωπείας με Μπένετ και Μάνταλο

Τα παράπονά τους έκαναν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Super League 2 σε Μπένετ και Μάνταλο για τα διαιτητικά λάθη.

Πληθαίνουν κάθε αγωνιστική οι φωνές για τα διαιτητικά λάθη στη Super League 2 και γι’ αυτό την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση επιτροπής της κατηγορίας με την ΚΕΔ, προκειμένου να δοθούν λύσεις. Μάλιστα, ο επικεφαλής της ΚΕΔ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Λεωνίδα Λεουτσάκου, να παραβρεθεί σε ΔΣ της λίγκας.

Η ενημέρωση της Super League 2:

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Super League 2 κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου και της επιτροπής που όρισε το Δ.Σ.(κ.κ. Νταβέλη /Α.Ε.Λ., Παπακωνσταντίνου /Νίκη Βόλου και Λυχναρά /Χανιά) με τον Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Στιβ Μπένετ και τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης /Ανάπτυξης  της Διαιτησίας κ. Σταύρο Μάνταλο.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία τους ενώ δεσμεύτηκαν τόσο για τακτική επικοινωνία αλλά κυρίως για δράσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της απόδοσης των Αξιωματούχων Διαιτησίας που ορίζονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ο κύριος Μπένετ παράλληλα αποδέχτηκε πρόσκληση του κ. Λεουτσάκου για να παρευρεθεί σε προσεχές Δ.Σ. της SL2.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στο αυστηρότερο πλαίσιο πειθαρχικών ποινών σε περιπτώσεις εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων, στην προσπάθεια μείωσης του κόστους των εξοδολογίων  που αφορούν στις μετακινήσεις των διαιτητικών ομάδων, στην προάσπιση των αρχών του «ευ αγωνίζεσθαι» (Fair Play)  αλλά και στην περαιτέρω εκπαίδευση των ΠΑΕ της Super League 2 από την ΚΕΔ/ΕΠΟ αναφορικά με τους «Κανόνες του Παιχνιδιού». 

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Συνάντηση στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 05/01/2023 μεταξύ της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. και εκπροσώπων της Super League 2.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. Steve Bennett, το αρμόδιο μέλος για θέματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης της διαιτησίας Σταύρος Μάνταλος, ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος και τριμελής επιτροπή εκπροσώπων των Π.Α.Ε. του πρωταθλήματος, η οποία αποτελούνταν από τους Αχιλλέα Νταβέλη (Α.Ε.Λ.), Αλέξη Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου), Άρη Λυχναρά (Χανιά Α.Ο.).

Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η βελτίωση της απόδοσης των αξιωματούχων διαιτησίας που ορίζονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2 και το αυστηρότερο πλαίσιο πειθαρχικών ποινών σε περιπτώσεις εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σημασία της αρμονικής συνεργασίας και τακτικής επικοινωνίας της διοργανώτριας αρχής με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την άμεση και βέλτιστη επίλυση προβλημάτων.



Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Ερχόμαστε να νικήσουμε και τα δύο»!
Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Ερχόμαστε να νικήσουμε και τα δύο»!
Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση ο γιος του Γκίλμπερτ Αρίνας
Νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση ο γιος του Γκίλμπερτ Αρίνας
ΜακΚίσικ: «Έχουμε κίνητρο για να πάμε στο Final Four»
ΜακΚίσικ: «Έχουμε κίνητρο για να πάμε στο Final Four»
Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές 76-79: Η κλοπή και η ντροπή του αιώνα στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός AKTOR - Εφές 76-79: Η κλοπή και η ντροπή του αιώνα στο ΟΑΚΑ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved