Αμανατίδης: «Θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Αμανατίδης: «Θα μας κάνει καλό η διακοπή»

Δεν προβληματίζει τον τεχνικό του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης η διακοπή του πρωταθλήματος της Football League.

Ο έμπειρος προπονητής των «σταχυοφόρων», μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, τονίζοντας ότι η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία στη ομάδα του Αστέρα να προετοιμαστεί καλύτερα για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Επίσης, ο Αμανατίδης αναφέρθηκες στους Μίλιτς και Πέεφ, για την αποθεραπεία των τραυματιών, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο agrotikosasterasfc.gr:

Η ομάδα ήθελε να μπει στο γήπεδο αυτή την Κυριακή με... τη φόρα της νίκης από τον Τύρναβο. Προσωπικά σε σας, αλλά και στους ποδοσφαιριστές σας, προκάλεσε απογοήτευση η αναβολή;

«Καμία απογοήτευση. Ούτε για μένα ούτε για τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό το ότι παρατείνεται η περίοδος προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, ώστε να δουλέψουμε περισσότερο πάνω στο θετικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και γενικά ως σύνολο να γίνουμε πιο δυνατοί».

Ποια είναι η πορεία της αποθεραπείας των τραυματιών μας;

«Ο Βαφέας είναι απόλυτα υγιής πλέον και προπονείται κανονικά. Ο Γεωργιάδης επίσης έχει ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα. Απομένει η περίπτωση του Παλάσκα, η αποθεραπεία του οποίου συνεχίζεται βάσει προγραμματισμού. Είναι κάτι που ελέγχουμε και αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα ξεπεραστεί. Η ομάδα, πάντως, έχει λύσεις και κανένας τραυματισμός δεν πρόκειται να μας προβληματίσει».

Την προηγούμενη αγωνιστική, οι Μίλιτς και Πέεφ πέτυχαν αμφότεροι το πρώτο τους γκολ με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα και έδειξαν ότι σταδιακά γίνονται όλο και πιο σημαντικοί για την ομάδα. Είστε ικανοποιημένος από την πρόοδο τους;

«Με βάση την τελευταία τους εμφάνιση, μπορώ να πω ότι μπορούν να εξελιχθούν σε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Στην παρούσα φάση, είμαι ικανοποιημένος και από τους δύο, γιατί δουλεύουν σκληρά και θέλουν να βελτιώνονται κάθε μέρα και περισσότερο».

Ήδη από το πρώτο σας παιχνίδι στον πάγκο του Αστέρα, δείξατε ότι τολμάτε να εμπιστευτείτε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τι συμβουλεύετε αυτά τα παιδιά που προσπαθούν να αρπάξουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται;

«Ο Αστέρας έχει πολλά νέα παιδιά με ταλέντο, τα οποία ήδη βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Προσωπικά μου αρέσει να δουλεύω με ανερχόμενους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι μπορώ να τους βοηθήσω, ώστε να συνεχίσουν να μαθαίνουν πως να διαχειρίζονται τις απαιτήσεις μίας άκρως ανταγωνιστικής κατηγορίας, όπως η Football League.
Από τη στιγμή που επιλέγω ένα νεαρό ποδοσφαιριστή να μπει στην ενδεκάδα, σταματάει ο διαχωρισμός μεταξύ νέου και παλιού. Εγώ τους συμβουλεύω να μην φοβούνται τίποτα και να δείξουν τον αληθινό τους εαυτό. Ο φόβος και το άγχος είναι κακοί σύμβουλοι και πάνω απ' όλα οφείλουν οι ίδιοι - εφόσον έχουν αποφασίσει ότι θέλουν κάνουν καριέρα ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές - να πιστέψουν στον εαυτό τους και να διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στην ενδεκάδα».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/09) - Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ντέρμπι της SL
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/09) - Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ντέρμπι της SL
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (29/09) - «On Fire» για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (29/09) - «On Fire» για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Stoiximan Super Cup: Το πρώτο… αίμα στη Ρόδο
Stoiximan Super Cup: Το πρώτο… αίμα στη Ρόδο
Ο Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Ρόδρι
Ο Γκουαρντιόλα μίλησε για τον Ρόδρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved