Παπαδόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη»
Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό.
Ο τεχνικός του «γηραιού», είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου:
«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και είχαμε τις δυνατότητες να πετύχουμε άλλο ένα γκολ και να κλειδώσουμε τη νίκη.
Δυστυχώς είχαμε και πάλι κενά διαστήματα μετά το 30’. Ο Λεβαδειακός ισορρόπησε το παιχνίδι και αυτό γιατί εμείς δεν πρεσάραμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε μπάλες για να βγάλουμε ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό μας γίναμε πιο επιθετικοί, είχαμε τις προϋποθέσεις να βάλουμε γκολ. Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες για να πάρει έστω αυτό το αποτέλεσμα. Φαγαμε γκολ από μία στημένη φάση που είχαμε αναλύσει πολύ στη προετοιμασία του αγώνα. Δυστυχώς δεν είχαμε σωστή αντίδραση παρά τις δύο αποκρούσεις του Χουάντερσον στην ίδια φάση. Πάντως είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου. Εδωσαν τα πάντα.
Θεωρώ πως το μόνο αρνητικό στο παιχνίδι είναι η αποβολή του Ρομάνο. Το Κύπελλο δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς, όμως παίζουμε πάντα για τη νίκη ακόμα και σε αυτή τη διοργάνωση. Χάσαμε τον Ρομάνο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη βοήθειά του. Είναι πολύ σημαντικό για όλους η θετική ενέργεια και η στήριξη που δίνεται σε αυτά τα παιδιά. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε.
Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Περόνε: «Εμείς θεωρήσαμε πως έγινε κόντρα πάνω σε αντίπαλο. Δεν έχω όμως καθαρή άποψη για τη φάση. Θέλω να το δω. Πάντως σε τέτοιες στιγμές είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένταση. Πάντως νομίζω πως θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο και να μην φτάσουμε καν σε αυτή τη φάση.
Είπε ακόμα για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Εξηγήσεις πάντα μπορούν να δοθούν για όλα. Σε ό,τι αφορά τις χαμένες ευκαιρίες, η εξήγηση που δίνω είναι πως πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω στο τομέα της αυτοπεποίθησης πάνω στη φάση. Ισως δεν θα πρέπει να επαναπαυόμαστε στο ένα γκολ. Δουλεύουμε πολύ πάντως τόσο στα τελειώματα, όσο και στη δημιουργία των φάσεων».