Ζουμπούλης: «Υψηλό το επίπεδο της ακαδημίας του Αγρ. Αστέρα»

Ζουμπούλης: «Υψηλό το επίπεδο της ακαδημίας του Αγρ. Αστέρα»

Για δεύτερη σεζόν αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα ο Γιάννης Ζουμπούλης, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Ο νεαρός άσος των «σταχυοφόρων» σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζουμπούλη:

-Συμμετέχεις σε προπονήσεις της Α' ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πες μας δύο λόγια γι αυτή σου την εμπειρία.

«Οι προπονήσεις με τη μεγάλη ομάδα είναι τεράστια εμπειρία. Προσωπικά εμένα με βοήθησε πάρα πολύ σε πολλούς τομείς τους οποίους δεν γνώριζα. Επίσης τεράστια βοήθεια για να προσαρμοστώ εκτός από τους προπονητές μου, μού έδειξαν και οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι με στήριξαν ιδιαιτέρως διότι ήμουν ο μικρότερος. Για μένα και πέρυσι και φέτος ήταν και είναι στόχος μου να συμμετέχω στην προετοιμασία».

-Πέρυσι πραγματοποίησες την πρώτη σου συμμετοχή με την "μεγάλη" ομάδα. Πώς ένιωσες γι αυτό;

«Όλη τη χρονιά περίμενα αυτή τη στιγμή. Ένιωσα τεράστια χαρά αλλά ταυτόχρονα και δικαιωμένος για την προσπάθεια που κατέβαλα ολόκληρη τη σεζόν. Ήταν πολύ όμορφο που η πρώτη μου συμμετοχή συνδυάστηκε και με την άνοδο της ομάδας. Ελπίζω και στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες στιγμές που θα μου προσφέρουν τέτοια συναισθήματα!».

-Πιστεύεις ότι υπάρχει η προοπτική οι αθλητές που βγαίνουν από την ακαδημία, στο μέλλον να στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα του Αγρ. Αστέρα;

«Δεν το πιστεύω μόνο αλλά είμαι σίγουρος! Τα τελευταία χρόνια η ακαδημία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε και αυτό το οποίο είχαμε καταφέρει πριν δύο χρόνια, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. Υπάρχει τεράστιο ταλέντο και θα ήταν καλό να αξιοποιηθεί».

-Πως σου φαίνεται το γεγονός ότι προπονείσαι σε ένα υψηλότερο επίπεδο σε σχέση μ αυτό που είχες συνηθίσει ως αθλητής της ακαδημίας;

«Πέρυσι αισθανόμουν ότι είμαι έξω από τα νερά μου. Μου φαινόταν όλα πολύ περίεργα αλλά σιγά σιγά συνειδητοποίησα πού βρισκόμουν και πώς δουλεύουμε. Είναι πολύ ωραίο για έναν αθλητή να αλλάζει, και από παιδί να γίνεται άντρας. Το γεγονός ότι προπονούμαι σε ένα υψηλότερο επίπεδο είναι πολύ όμορφο!».

-Μια συμβουλή για τους μικρότερους αθλητές που έχουν την φιλοδοξία να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα..

«Η συμβουλή που ακολούθησα και εγώ, και ίσως να την ακούν συχνά, είναι η δουλειά. Πρέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής να εντοπίσει τα μειονεκτήματα του και να δουλέψει πάρα πολύ πάνω σε αυτά ώστε κάποια στιγμή να φτάσει στην πρώτη ομάδα».

-Ποιές είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες για την νέα χρονιά;

«Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα της Κ20 και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Να αγωνιστώ σε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε αγώνα, ώστε του χρόνου να μπορέσω να εκπληρώσω το όνειρο μου, που είναι ένα επαγγελματικό συμβόλαιο».



UEFA: «Καμπάνα» στην Μπαρτσελόνα για ρατσιστική συμπεριφορά
UEFA: «Καμπάνα» στην Μπαρτσελόνα για ρατσιστική συμπεριφορά
LIVE ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι της «OPAP Arena»
LIVE ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι της «OPAP Arena»
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Περέιρα, Πινέδα - Η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Περέιρα, Πινέδα - Η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα
Stoiximan Super Cup: Ο Ράιτ λύγισε τη στεφάνη
Stoiximan Super Cup: Ο Ράιτ λύγισε τη στεφάνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved