Διλμπέρης: «Θέλει 3-4 παίκτες ο Αγροτικός Αστέρας»

Διλμπέρης: «Θέλει 3-4 παίκτες ο Αγροτικός Αστέρας»

Οι μεταγραφικές προσθήκες στην ομάδα του Ευόσμου δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, όπως τόνισε ο τεχνικός των «σταχυοφόρων»

Παίκτες με ποιότητα, νοοτροπία νικητή και έτοιμους να βοηθήσουν άμεσα τον Αγροτικό Αστέρα θέλει στην ομάδα ο Παναγιώτης Διλμπέρης όπως τόνισε ο ίδιος. Ο τεχνικός της ομάδας του Ευόσμου παραχωρώντας συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε μεταξύ άλλων πως αναμένονται ακόμη 3-4 προσθήκες ώστε να είναι πλήρες το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Παναγιώτη την ερχόμενη Δευτέρα θα προπονήσεις την ομάδα για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Φανταζόμαστε ότι η επιστροφή στο γήπεδο είναι κάτι που περιμένεις με ενθουσιασμό. «Σίγουρα κάθε νέα αρχή είναι κάτι που περιμένεις με ανυπομονησία, ενθουσιασμό, περιέργεια και βέβαια με όνειρα. Το γήπεδο είναι ένας οικείος χώρος για μένα. Εκεί αισθάνομαι ότι είμαι στο φυσικό μου περιβάλλον! Ξεκινάμε μία χρονιά που θέλουμε να πετύχουμε στόχους που τουλάχιστον θα πλησιάζουν στα όνειρα του ποδοσφαιρικού Ευόσμου!»

Είναι η δεύτερη χρονιά σου στον πάγκο της ομάδας και η δεύτερη προετοιμασία υπό τη δική σου καθοδήγηση για τον Αγροτικό Αστέρα. Περιέγραψε μας λίγο το τι περιμένει τους παίκτες τις επόμενες εβδομάδες. «Ήδη οι ποδοσφαιριστές μου έχουν στο σύνολο τους δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Το δείχνουν άλλωστε αυτό τα εργομετρικά τεστ. Από εδώ και πέρα θα στοχεύσουμε στην ατομική βελτίωση του καθενός - τα δυνατά και αδύνατα σημεία του - και στη βελτίωση του συνόλου μέσα από την ίδια μεθοδολογία, αλλά με αρκετές νέες ποιοτικότερες προσθήκες και με περισσότερη έμφαση στη λεπτομέρεια».

Η επιτυχία της ανόδου έφερε χαρά και περηφάνια στο σύλλογο και ιδιαίτερα στους φιλάθλους μας. Πιστεύεις ότι οι ποδοσφαιριστές σου θα έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων; «Η προηγούμενη χρονιά δίδαξε σε όλους μας ότι η ομαδικότητα και η νοοτροπία του νικητή φέρνει διακρίσεις! Οι περσινοί ποδοσφαιριστές μου το ξέρουν καλά αυτό και αυτά τα συγκεκριμένα στοιχεία θα τα δυναμώσουμε και άλλο. Οι νέοι ποδοσφαιριστές θα μυηθούν σύντομα σε ότι μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Θέλουμε νίκες μέσα από καλές εμφανίσεις και ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Η Φούτμπολ Λιγκ είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σαφώς πιο δύσκολο από την κατηγορία που αγωνίστηκε πέρσι η ομάδα. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα αγωνιστικά στοιχεία που θέλεις να δουλέψεις περισσότερο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε οι ποδοσφαιριστές σου να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις της Φούτμπολ Λιγκ; «Οπωσδήποτε η νέα κατηγορία έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αφού είναι ένα βήμα πριν από τη Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να ασχοληθούμε με τη λεπτομέρεια και θα γίνουμε αγωνιστικά πιο ευέλικτοι και πιο προσαρμοστικοί για τις νέες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας».

Την ερχόμενη Δευτέρα θα δούμε τουλάχιστον τέσσερα νέα πρόσωπα στην ομάδα. Τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Βοσνιάδη, τον αμυντικό Γιάννη Καραμπά, τον μεσοεπιθετικό Όλιβερ Πέεφ και τον επιθετικό Αλεξάνταρ Μίλιτς, ενώ ο μέσος Βίτορ Λίμα που αποκτήθηκε από τον Ηρακλή θα ενταχθεί αργότερα στις προπονήσεις, όταν ολοκληρώσει τις διακοπές του. Πως αισθάνεσαι για τις μέχρι τώρα προσθήκες και ποια στοιχεία πιστεύεις ότι οι νέοι παίκτες προσθέτουν στην ομάδα σε σύγκριση με πέρσι; «Την προηγούμενη χρονιά παρουσιάσαμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά η Φούτμπολ Λιγκ απαιτεί την παρουσία ποδοσφαιριστών με ποιότητα και προσωπικότητα, που θα αντέξουν την πίεση και θα ανεβάσουν το επίπεδο τόσο των προπονήσεων, όσο και των επιδόσεων μας στους αγώνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βαδίζουμε βάσει του αρχικού σχεδιασμού και δεν έχουμε παρεκκλίνει καθόλου».

Να περιμένουμε περισσότερα νέα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες; «Χρειαζόμαστε την προσθήκη τουλάχιστον τριών ή τεσσάρων ποδοσφαιριστών ακόμα, με συγκεκριμένα τεχνικοτακτικά στοιχεία. Δεν βιαζόμαστε όμως. Θέλουμε να μην είμαστε εκπτωτικοί στις επιλογές μας και δεν θα έρθει κανένας ποδοσφαιριστής στον Αστέρα αν δεν πιστεύουμε ότι καλύπτει το 100% από αυτό που ζητάμε!»

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για αυτή τη συνέντευξη στο agrotikosasterasfc.gr και πριν κλείσουμε θα θέλαμε από σένα ένα σχόλιο για τον αυριανό μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αφού υπήρξες τερματοφύλακας πες μας, είναι ο Μάνουελ Νόιερ ο MVP της διοργάνωσης; «Η Γερμανία μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ο "βασιλιάς των σπορ" γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος! Δύσκολα να ξεφύγει το Κύπελλο από τους Γερμανούς, εκτός αν το πολύ μεγάλο ταλέντο του Μέσι νικήσει την... τεχνοκρατία! Πιστεύω ότι ήταν ένα Μουντιάλ που είχε ποιότητα στο σύνολο του και πολλά νέα στοιχεία για εμάς τους προπονητές. Όσον αφορά τον Νόιερ, για μένα είναι ο καλύτερος και πληρέστερος τερματοφύλακας του κόσμου και αξίζει να αναδειχθεί σε MVP του Μουντιάλ, αφού βοήθησε τα μέγιστα τη Γερμανία στην πορεία της μέχρι τον τελικό. Οφείλω βέβαια να πω, ότι οι Μίλερ και Κλόζε πραγματοποιούν και αυτοί σπουδαίες εμφανίσει».



UEFA: «Καμπάνα» στην Μπαρτσελόνα για ρατσιστική συμπεριφορά
UEFA: «Καμπάνα» στην Μπαρτσελόνα για ρατσιστική συμπεριφορά
LIVE ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι της «OPAP Arena»
LIVE ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι της «OPAP Arena»
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Περέιρα, Πινέδα - Η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Βασικοί οι Περέιρα, Πινέδα - Η ενδεκάδα του Ματίας Αλμέιδα
Stoiximan Super Cup: Ο Ράιτ λύγισε τη στεφάνη
Stoiximan Super Cup: Ο Ράιτ λύγισε τη στεφάνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved