Σεροπιάν: «Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου»
Η κούραση ήταν εμφανής στην ομάδα των Χανίων στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό σύμφωνα με τον προπονητή των Κρητικών
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Αχαρναϊκό έμεινε ο Μουράτ Σεροπιάν όπως τόνισε με δηλώσεις του μετά το ματς στο Μενίδι.
Αρχικά ο τεχνικός των Κρητικών μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1, ανέφερε: «Είχαμε να ξεπεράσουμε το πρώτο εμπόδιο μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Επισκοπή. Γνωρίζαμε πως θα έβγαινε η κούραση και παράλληλα πως μπροστά μας ήταν ένας αντίπαλος με καλούς παίκτες, με καλό προπονητή που έχει δουλέψει πολύ την ομάδα του. Σε μια δύσκολη έδρα αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή, δεχθήκαμε το γκολ και στη συνέχεια καταφέραμε να ισορροπήσουμε την κατάσταση χωρίς να κάνουμε σπουδαίες φάσεις».
Επίσης, συμπλήρωσε: «Αυτό που κρατάω από το ματς είναι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για την φιλοξενία στους ανθρώπους της ομάδας και ειδικά μετά από όσα έγιναν και την ένταση που υπήρξε στα τελευταία λεπτά».
Όσο για τη φάση με το πέναλτι υπέρ της ομάδας του, σημείωσε: «Νομίζω πως βρήκε το χέρι του, αλλά σίγουρα δεν είμαι αυτός που πρέπει να πει αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι».