ΑΕΚ: Και… επίσημα Ντακόλ και Πλατέλλας
Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με κάθε… επισημότητα αποτελούν από το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8) οι Αλεξάντρε Ντακόλ και Βαγγέλης Πλατέλλας.
Η Ένωση είχε φτάσει σε συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές και την Τετάρτη, αμφότεροι έδωσαν το «παρών» στα γραφεία της ομάδας, όπου υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά με τον «Δικέφαλο» για δύο χρόνια, με την ομάδα να διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τις συμφωνίες με τους Αlexandre D' Acol και Βαγγέλη Πλατέλλα. Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά διάρκειας δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας μας για έναν ακόμη χρόνο».
Ντακόλ: «Να γυρίσει η ΑΕΚ στη θέση που πρέπει»
Μετά το τέλος της συμφωνίας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του, δίνοντας το… σύνθημα για τη νέα σεζόν.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της AEK. Εχω μεγάλη επιθυμία να δουλέψω σκληρά για να γυρίσει η ΑΕΚ στη θέση που πρέπει να είναι για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για να χαρούν οι φίλαθλοι της ομάδας», υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, σχολίασε: «Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω από σήμερα στην ΑΕΚ. Θα κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψει η νέα μου ομάδα εκεί που αξίζει να είναι, στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και στην Ευρώπη».