Απόλλων Σμύρνης: Προπονητής τερματοφυλάκων ο Βενιαμίν
Ο Χρυσόστομος Βενιαμίν είναι ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ανακοινώθηκε, ενώ ο Γρηγόρης Μπιζάς παραμένει στη θέση του γυμναστή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».
Ο Μάκης Βενιαμίν ήταν τερματοφύλακας του Απόλλωνα τη σεζόν 2002-2003 αλλά και τη σεζόν 2003-2004, ενώ την περίοδο 2011-2012 είχε την ίδια θέση στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Πέρσι ήταν προπονητής των πορτιέρο του Πανιωνίου και τώρα ήρθε η ώρα της επιστροφής στη Ριζούπολη. Παράλληλα, ανακοινώθηκε κι η παραμονή του Γρηγόρη Μπιζά, κάτι που αναμενόταν από τη στιγμή που έμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αλέκος Βοσνιάδης.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον γυμναστή της ομάδας, Γρηγόρη Μπιζά καθώς και την πρόσληψη του Χρυσόστομου Βενιαμίν, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφύλακων.
Γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1974 στην Αθήνα, ο Μάκης Βενιαμίν υπερασπίστηκε την εστία του Απόλλωνα Σμύρνης τις περιόδους 2002-03 και 2003-04 ενώ έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, Αγιο Νικόλαο, ΠΑΕ Θράκη, Ηλυσιακό, Φωστήρα και Αιγάλεω.
Ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα μας την περίοδο 2011-12 ενώ κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε την ίδια θέση στον Πανιώνιο».