Δημητρίου: «Ψυχικά αποθέματα οι παίκτες μου»
Στην μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και στον τρίποντο που πήραν απέναντι στην Καβάλα στάθηκε ο προπονητής του Φωκικού μετά την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής από την ομάδα του.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί για μία ακόμη φορά απέδειξαν φέτος ότι είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Έχουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και είναι η δεύτερη φορά που γυρίζουν ένα παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Εργοτέλη. Έχουν δώσει την ψυχή τους εδώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο τιμ που έχω δίπλα μου, στον Λευτέρη Βελέντζα, το Γιάννη Ζαλαώρα, τον Κώστα Τερζή, τον Τάσο Μαντζώρο και στα δύο παιδιά που είναι εδώ στο γήπεδο το Χρήστο Πετρόπουλο και τον Στάθη Κοκολόγο. Είπα προχτές ότι ο Φωκικός έγινε Φωκικάρα και κάποιοι το παρεξήγησαν. Αυτά τα παιδιά έχουν δώσει 35 βαθμούς με ιδρώτα και αίμα. Δεν μας έχει βοηθήσει ούτε η τύχη, ούτε η διαιτησία. Φτύνουμε αίμα κάθε Κυριακή να πάρουμε έναν ποντάκο ή ένα τρίποντο και έχουμε παίξει πάνω από δέκα παιχνίδια με 10 παίκτες! Αυτός είναι ο Φωκικός κύριοι που έγινε Φωκικάρα», είπε αρχικά ο Πέτρος Δημητρίου.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν σε ένα παιχνίδι προηγείσαι και βρίσκεσαι στο ημίχρονο να χάνεις με 2-1, πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος μάγκας για να το γυρίσεις. Η ομάδα έχει σωθεί εδώ και δύο μήνες. Δεν παίζαμε για να σωθούμε, ούτε θα συνεχίσουμε να παίζουμε για να σωθούμε. Έχουμε υποχρέωση στην διοίκηση, τον κόσμο και στη φανέλα που φοράμε, αυτή η ομάδα να κερδίζει. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Με έχουνε κάνει μάγκα. Και όπως εσείς οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι λέτε, αυτά τα παιδιά παίζουν απ’το καλύτερο ποδόσφαιρο της Β’ Εθνικής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Ενώ τέλος, υπογράμμισε: «Θέλω να ξέρετε όλοι ότι ο Φωκικός, θα είναι πάντα στην καρδιά μου και οι φίλαθλοι του Φωκικού είναι οι καλύτεροι που έχω γνωρίσει, είναι καλοί άνθρωποι. Θέλω να αφιερώσω την νίκη στον Κώστα Μανιάτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς της Καλλονής και να του ευχηθώ καλή επάνοδο, καθώς και στο Κώστα Μπουλούλη, που μετά από πολύ καιρό μπήκε ξανά στην αποστολή».