Δόξα Δράμας: Έτοιμη για το… σερί
Να κάνει 12 τα συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα θέλει η ομάδα της Δράμας, η οποία περιμένει στην έδρα της τον Ηρακλή Ψαχνών.
Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα θέλει να κάνει 3η σερί νίκη κόντρα σε ομάδα με τους ίδιους στόχους, αφού πήρε τρίποντο κόντρα σε Εργοτέλη εντός και Πανσερραϊκό εκτός, έχοντας τη φιλοδοξία να πάρει ώθηση από τον κόσμο της και να εκμεταλλευτεί το… momentum που βρίσκει τον Ηρακλή Ψαχνών να προέρχεται από ήττα για πρώτη φορά μετά από 19 αγωνιστικές.
Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μιλένκοβιτς και Καμινιώτη όπως και στον τραυματία Περπερίδη. Αντίθετα, ο Άρης Σοϊλέδης είναι στην αποστολή παρά το γεγονός ότι θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του.
Η αποστολή της Δόξας Δράμας:
Δάφκος, Στεργιανός, Ταραλίδης, Κοντέων, Μπουτζίκος, Μπάρος, Ιντζόγλου, Στόικος, Κάπελ, Ρούσεφ, Πουλάκος, Ξενοδόχοφ, Μουδούρογλου, Χιντατσέλι, Μπαλής, Κασσός, Τότο, Κανετίδης, Μκρτσιάν και Σοϊλέδης.