Καλλιθέα: Στη Θεσσαλονίκη για αποτέλεσμα
Το πρωί της Κυριακής (13/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.
Οι «μπλε» προέρχονται από τη νίκη στο Κύπελλο επί του ΠΑΟΚ και θέλουν να συνεχίσουν στις υψηλές… πτήσεις και κόντρα στον «Γηραιό» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League.
Ο Γιάννης Παπακώστας κάνει τα πλάνα του, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο Ρουσάκη, τον τραυματία Σεμπέκο και τον τιμωρημένο Καλτσα. Αντίθετα, στην αποστολή μετέχουν οι:
Αρβανίτης, Ατματσίδης, Ντακόλ, Θεολόγου, Κατσικογιάννης, Κατσούλης, Κολοφώτης, Μαρουκάκης, Ματσούκας, Μιχελής, Μουσταφίδης, Σταύρου, Φαγιέ, Φερέιρα, Φραγκής, Βιγιαρένχο, Χαροντάκης και Χριστοφιλέας.
Την αποστολή στην Θεσσαλονίκη συνοδεύουν ο Τεχνικός Διευθυντής λ. Γούτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ζαφειράτος και ο Γενικός Αρχηγός κ. Μητσόπουλος.