Στράντζαλης: «Aξίζαμε τη  νίκη»

Στράντζαλης: «Aξίζαμε τη νίκη»

Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του ο Γιώργος Στράντζαλης μετά τη νίκη του Ηρακλή επί του Βύζαντα στα Μέγαρα και τόνισε πως η ομάδα του ήθελε τη νίκη και την πήρε.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε πάση θυσία την νίκη και την πετύχαμε. Οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές, αλλά μας βοήθησε αρκετά η καλή κατάσταση του γηπέδου. Καταφέραμε να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας και να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η νίκη μας δίνει ώθηση για την συνέχεια σε ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Αξίζαμε την νίκη», είπε ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του κάνει προσπάθεια να αποδείξει ποιοτικό ποδόσφαιρο σε μια ομάδα κατηγορία όπου απουσιάζει το θέαμα.

«Σε μία κατηγορία που λείπει το θέαμα εμείς προσπαθούμε να νικάμε και παράλληλα να παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Παίρνω δύναμη από τους ποδοσφαιριστές και πρέπει όλοι μαζί μέσα από την πίεση που υπάρχει να βγάλουμε το καλό μας χαρακτήρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «Γηραιού» αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας στους οπαδούς του Ηρακλή που ταξίδεψαν μέχρι τα Μέγαρα για να στηρίξουν την ομάδα:

«Αφιερώνουμε την νίκη στους φιλάθλους που έκανα τόσα χιλιόμετρα και μας βοηθάνε πάντα», είπε ενώ έδωσε το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι:

«Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον Φωκικό. Είναι μία ομάδα που θα έρθει για την νίκη και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».



Παναθηναϊκός AKTOR, Γκραντ: «Να πάμε να τους νικήσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR, Γκραντ: «Να πάμε να τους νικήσουμε»
Αταμάν: «Δύσκολο ματς, θα πρέπει να κερδίζουμε και πάλι»
Αταμάν: «Δύσκολο ματς, θα πρέπει να κερδίζουμε και πάλι»
Παναθηναϊκός AKTOR: Με Οσμάν στην Κωνσταντινούπολη - Εκτός ο Χολμς
Παναθηναϊκός AKTOR: Με Οσμάν στην Κωνσταντινούπολη - Εκτός ο Χολμς
Ολυμπιακός: Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Ελ Κααμπί λόγω Κόπα Άφρικα - Ο «κίνδυνος» για Λεβερκούζεν
Ολυμπιακός: Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Ελ Κααμπί λόγω Κόπα Άφρικα - Ο «κίνδυνος» για Λεβερκούζεν
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η ανατροπή με την υιοθεσία στο Μία νύχτα μόνο του Τάσου Ιορδανίδη, έφερε αναστάτωση στο Χ