Ισοπαλία (1-1) μεταξύ Παναχαϊκής και ΑΕΛ και... φωνές στην Αγυιά

Ισοπαλία (1-1) μεταξύ Παναχαϊκής και ΑΕΛ και... φωνές στην Αγυιά

Στο 1-1 έμειναν Παναχαϊκή και ΑΕΛ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Football League. Έντονα παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι για τον καταλογισμό του γκολ των Θεσσαλών.

Από ένα ημίχρονο είχαν Παναχαϊκή και Λάρισα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πίεσαν στο δεύτερο.

Μόλις στο 4' ο Νεμπεγλέρας έκανε το σουτ, ο Πίτκας έδιωξε και ο Τσιμπάμπα στην επαναφορά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα! Στο 28' και πάλι ο Νεμπεγλέρας «γέμισε» με φάουλ, ο Τσιμπάμπα εκ νέου πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στα υπόλοιπα λεπτά των πρώτων 45 λεπτών δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο, ωστόσο στην επανάληψη έγιναν... τα πάντα! Στο 52' ο Χασομέρης μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Τσιμπάμπα με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση φαίνεται ο σκόρερ να μην καλύπτεται από κάποιον αμυντικό, όμως πρόκειται για μία δύσκολη φάση, που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Από 'κει και πέρα οι Πατρινοί πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 66' ο Βοσκόπουλος έφερε το ματς στα ίσα, όταν με κοντινή προβολή μετ΄από γύρισμα του Βουνκ διαμόρφωσε το 1-1. Στο 86' ο Μαπούκου από κοντά σκόραρε για την ανατροπή της Παναχαϊκής, όμως φαίνεται να είναι λίγο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της ΑΕΛ.

Το τελευταίο σφύριγμα στο παιχνίδι βρήκε την ΑΕΛ να μένει χωρίς νίκη μετά από τρεις σερί επιτυχίες, ενώ η Παναχαϊκή παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ (86' Βασιλαντωνόπουλος), Ολισέ, Ουρτάδο (42' λ.τ. Σαλαμαστράκης), Μαπούκου, Ντίνας, Γκούρτσας (55' Ντιόγκο).

ΛΑΡΙΣΑ: Σερεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (90' Γιώτας), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας (81' Φρανκού), Χασομέρης (65' Καρανίκας).

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού όπως σας την μετέφερε το Onsports

{coveritlive}8f03fe23e3{/coveritlive}



Αλλάζει ο καιρός: Άνοιξη τέλος, έρχεται νέο μοτίβο και υποτροπή - Η πρόγνωση Χατζηγρίβα
Αλλάζει ο καιρός: Άνοιξη τέλος, έρχεται νέο μοτίβο και υποτροπή - Η πρόγνωση Χατζηγρίβα
Δευτέρα του Πάσχα επιστρέφουν τα «χρυσά» κορίτσια της Εθνικής πόλο
Δευτέρα του Πάσχα επιστρέφουν τα «χρυσά» κορίτσια της Εθνικής πόλο
La Liga: Φιλί ζωής από Βαλβέρδε για τη Ρεάλ, αποδοκιμάστηκε ο Εμπαπέ
La Liga: Φιλί ζωής από Βαλβέρδε για τη Ρεάλ, αποδοκιμάστηκε ο Εμπαπέ
Βαγγέλης Παυλίδης: Έφτασε τα 27 γκολ με την Μπενφίκα εναντίον της Γκιμαράες
Βαγγέλης Παυλίδης: Έφτασε τα 27 γκολ με την Μπενφίκα εναντίον της Γκιμαράες
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved