Παπαδόπουλος: «Άτυχη η Δόξα Δράμας»

Παπαδόπουλος: «Άτυχη η Δόξα Δράμας»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Σούλης Παπαδόπουλος στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του απέναντι στην Καλλιθέα.

Σε δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα (2-1) από την Καλλιθέα ο τεχνικός των «μαυραετών» είπε: «Δεν ήταν καλή η αρχή. Το αποτέλεσμα αυτό μας αδικεί. Προηγηθήκαμε αλλά η Καλλιθέα πέτυχε δύο γκολ πριν το ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό το ξεχνάμε και πάμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης , δυστυχώς στην συνέχεια από δύο στιγμές όπου έγιναν λάθη από την άμυνα δεν είδε αυτό που ήθελε. Η Καλλιθέα αμυνόταν καλά είχε καλά τρεξίματα και με τρεις φάσεις μας πήρε το παιχνίδι Δεν ήταν θέμα άγχους της πρεμιέρας αλλά θέμα ατυχίας. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ο αρχηγός, Γιάννης Ταραλίδης ανέφερε: «Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Προηγηθήκαμε και αν είχαμε τύχη θα είχαμε κερδίσει. Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες φάσεις. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν μας βγήκαν. Η Καλλιθέα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Πιεστήκαμε από μια ομάδα που την περιμέναμε να παίξει πιο αμυντικά. Τίποτε δεν τελείωσε, έχουμε άλλα σαράντα παιχνίδια. Ότι βαθμούς χάσαμε θα τους ψάξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του».



Αστέρας Aktor - ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα
Αστέρας Aktor - ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα
LIVE Λαμία – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» στην έδρα των ουραγών
LIVE Λαμία – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» στην έδρα των ουραγών
Λαμία – Παναθηναϊκός: Αράο και Μαντσίνι στην ενδεκάδα
Λαμία – Παναθηναϊκός: Αράο και Μαντσίνι στην ενδεκάδα
Super League: Τέλος ο Μπράτσος από τον Βόλο - Ανακοίνωση για τη διαιτησία
Super League: Τέλος ο Μπράτσος από τον Βόλο - Ανακοίνωση για τη διαιτησία
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved