Ένας Γάλλος έλυσε τις διαφορές τους...

Ένας Γάλλος έλυσε τις διαφορές τους...

Ο Πανθρακικός με πέναλτι του Ρομπέρ στις καθυστερήσεις επικράτησε (3-2) του Αγροτικού Αστέρα στην Κομοτηνή, μπαίνοντας έτσι γερά στο κόλπο της ανόδου.

ΩΩΩ Σουλταν- ίδη!!!!


Μετά το πέρας του πρώτου δεκάλεπτου, μπορεί οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Δ.Α.Κ.  Κομοτηνής» να παρακαλούσαν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να μην είχαν βγει ποτέ από τα αποδυτήρια αφού το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικό, ωστόσο η συνέχεια και το χιτσκοκικό φινάλε ικανοποίησαν κα τις πιο απαιτητικές προσδοκίες. Έτσι πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο ο  Σουλτανίδης «ζέστανε» για πρώτη φορά τους οπαδούς του «Πάνθραξ» πιάνοντας στο. «κρύο» των γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Το γκολ αυτό φαίνεται πως αφύπνισε την ομάδα του Αστέρα αφού από το εκείνο το σημείο και έπειτα είχε την υπεροχή χωρίς ωστόσο να την μετουσιώσει σε ισοφάριση. Αντιθέτως ήταν οι παίκτες του Εμίλιο Φερέιρα που από το πουθενά διεύρυναν το προβάδισμά τους. Δράστης και πάλι ο Σουλτανίδης με πολύ ωραίο πλασέ εντός περιοχής. Στις τάξεις μάλιστα των γηπεδούχων, όλοι θα μιλούσαν για το ιδανικό πρώτο ημίχρονο αφού η ομάδα τους προηγείτο με 2-0 καταβάλλοντας την ελάχιστη προσπάθεια. Ο Μπουτζίκος όμως είχε διαφορετική άποψη στο ντεμπούτο του με τον Πανθρακικό και η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε(δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα) λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, αμαύρωσε το σκηνικό.


Χιτσκοκικό φινάλε!


Η κόκκινη κάρτα του Μπουτζίκου τόνωσε το ηθικό των παικτών του Περικλή Αμανατίδη που ήταν και η κύρια αιτία της μη επίτευξης γκολ στο πρώτο ημίχρονο, (αφού είχαν ήδη την υπεροχή) και έμελλε να αλλάξει και ουσιαστικά τη ροή του αγώνα. Με γκολ από τα.. ντουζ ο Σαπάνης μείωσε για τους φιλοξενούμενος αναπτερώνοντας εκ νέου το ηθικό τον συμπαικτών του. Και ενώ η πίεση του Αστέρα για ισοφάριση είχε μειωθεί αισθητά, ο Σαπάνης θέλησε να μετατρέψει τον αγώνα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ του ίδιου και του Σουλτανίδη. Ο κεραυνός που εξαπέλυσε εντός περιοχής στο 83' είχε σαν αποτέλεσμα να διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά όσο και τα τέρματα της ομάδας του. Η ψυχρολουσία ωστόσο για τους ηρωικούς πέντε- έξι φιλάθλους των φιλοξενούμενων  θα έρθει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Και ενώ μέχρι τότε ο Πανθρακικός απαντούσε με καθυστερήσεις στις απέλπιδες προσπάθειες της ομάδας τους για ολοκληρωτική ανατροπή έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Γουναρίδης υπέπεσε σε πέναλτι μπροστά στα μάτια τους! Ο Ρομπέρ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έστειλε τους ανθρώπους του Αστέρα αυτή τη φορά για στενό μαρκάρισμα στο διαιτητή, όταν αυτός τους κάλεσε με τη σφυρίχτρα του(στο ημίχρονο ήταν αυτοί του Πανθρακικού που την έπεσαν στο διαιτητή διαμαρτυρόμενοι για την κόκκινη κάρτα).

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Πάγκαλος (50' Σίμωσης), Ζησόπουλος, Βαγγελόπουλος, Κανωτίδης (41' λ.τ Μπουτζίκος), Λόπες, Παπουλής, Σουλτανίδης (46' λ.τ Τζωρτζιόπουλος), Ρομπέρ, Σταματόπουλος.

Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαπάνης, Τσουκαλίδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης (78' Κωνσταντινίδης), Μερεσιώτης, Κούτσης, Τσούκλης (61' Γκόμεζ), Γ. Παπαδόπουλος, Αγγελόπουλος (46' λ.τ Σκλιοπίδης), Γόγολος.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζυγούρης (Αιτ/νίας), Νιώτη (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπέρ, Μπουτζίκος, Πάγκαλος, Σίμωσης, Περπερίδης - Γκόμεζ, Γουναρίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45' Μπουτζίκος



Αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Ολυμπιακός: Άγγιξε το τέλειο ο 17χρονος Μουζακίτης κόντρα στην Μπράγκα - Οι εντυπωσιακοί αριθμοί
Ολυμπιακός: Άγγιξε το τέλειο ο 17χρονος Μουζακίτης κόντρα στην Μπράγκα - Οι εντυπωσιακοί αριθμοί
Οι τέσσερις «σωματοφύλακες» του Παναθηναϊκού
Οι τέσσερις «σωματοφύλακες» του Παναθηναϊκού
Στέφανος Τσιτσιπάς: Με το… δεξί στο Shanghai Masters κι επιστροφή στις νίκες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Με το… δεξί στο Shanghai Masters κι επιστροφή στις νίκες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved