Στυλιανού: «Μια δύσκολη χρονιά»

Στυλιανού: «Μια δύσκολη χρονιά»

Την αισιοδοξία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο τεχνικός του Ορφέα Ελευθερούπολης Παντελής Στυλιανού.

Μιλώντας για τη νέα περίοδο, επισημαίνει τα εξής: «Θα είναι ασφαλώς μια δύσκολη χρονιά. Σίγουρα θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα μόνο όταν οριστικοποιηθεί πώς θα είναι το ερχόμενο πρωτάθλημα, ωστόσο με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική περίσταση και τον ανασχηματισμό στις κατηγορίες, προμηνύεται ξανά δύσκολο πρωτάθλημα. Όταν υποβιβάζονται τόσες πολλές ομάδες, δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Σε ερώτηση αν συμφωνεί με τη φημολογούμενη μείωση των νεαρών παικτών που θα αγωνίζονται υποχρεωτικά στην ενδεκάδα, ο κ Στυλιανού τόνισε: «Προσωπικά συμφωνώ με το μέτρο αυτό της μείωσης, δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποιος μικρός σε ηλικία παίκτης είναι καλός, για ποιο λόγο να μην αγωνιστεί στην ενδεκάδα. Πρέπει επίσης να τονιστεί πως σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένοι μικροί εφησυχάζουν και αυτό φέρνει αρνητικά αποτελέσματα».

Για τους στόχους της νέας περιόδου, ο προπονητής του Ορφέα Ελευθερούπολης,  απάντησε: «Θέλουμε να παίζουμε ξανά ελκυστικό ποδόσφαιρο, να έλθει ο κόσμος στο γήπεδο, να πρωταγωνιστήσουμε και να φθάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Θέλουμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας, το επιθετικό ποδόσφαιρο, άλλωστε η φύση της ομάδας και οι απαιτήσεις των φιλάθλων της τέτοιες, που παίζει πάντα στρωτό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές και θα αποκτηθούν παίκτες εκεί που πραγματικά χρειάζεται».



Γυναίκα ζητά αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων από τον Σάνον Σαρπ
Γυναίκα ζητά αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολαρίων από τον Σάνον Σαρπ
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Έχουμε και επίσημα sold out»
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Έχουμε και επίσημα sold out»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Το μήνυμα προς τους φιλάθλους για το... 1-0
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Το μήνυμα προς τους φιλάθλους για το... 1-0
Eurobasket 2025: Από sold out σε sold out οι αγώνες της Εθνικής
Eurobasket 2025: Από sold out σε sold out οι αγώνες της Εθνικής
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved