Εθνική Ελλάδος: Ο Γιοβάνοβιτς κάλεσε νέο πρόσωπο στην αποστολή για τη ρεβάνς στη Σκωτία
Σκωτία - Ελλάδα: Ο Μανώλης Σιώπης θα απουσιάσει από τον δεύτερο αγώνα των playoffs του Nations League, με τον Κώστα Γαλλανόπουλο να είναι ο αντικαταστάτης του στην αποστολή.
Ο Μανώλης Σιώπης συμπλήρωσε κάρτες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας για ανατροπή των δεδομένων στη Σκωτία, μετά από την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης».
O 30χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα εκτίσει την ποινή του στον δεύτερο αγώνα με τους Σκωτσέζους.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει επίσης στους Κουρμπέλη, Μπακασέτα, αλλά και τον Αλεξανδρόπουλο, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, οπότε προχώρησε στην κλήση άλλου Έλληνα μέσου για να ενισχύσει την προσπάθεια της Ελλάδας στη Γλασκώβη.
Αυτός είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στον ΑΠΟΕΛ και μετράει 8 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα.
Ο δεύτερος αγώνας της Ελλάδας με τη Σκωτία είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (23/03) στο Χάμπντεν Παρκ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha.