Μαρσέλο: Ανακοίνωσε το τέλος της τεράστιας καριέρας του χωρίς να αναφέρει τον Ολυμπιακό

Μαρσέλο: Ανακοίνωσε το τέλος της τεράστιας καριέρας του χωρίς να αναφέρει τον Ολυμπιακό

Το τέλος μιας λαμπρής καριέρας γεμάτης τίτλους ανακοίνωσε στα 36 του ο Μαρσέλο, χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στον Ολυμπιακό.

Τίτλους τέλους σε μια θρυλική καριέρα έβαλε ο Μαρσέλο στα 36 του χρόνια.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, μετά από 721 αγώνες, 58 γκολ και 117 ασίστ, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως θα συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Ο Μαρσέλο, που είχε κι ένα πέρασμα από τον Ολυμπιακό, μίλησε για τα χρόνια του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στις εθνικές της Βραζιλίας, αλλά και στη Φλουμινένσε, χωρίς να αναφερθεί καθόλου στην ελληνική ομάδα.

Στο μήνυμά του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο ήρθε από τον παππού μου. Ήθελε να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έκανε τα πάντα για να συμβεί αυτό. Στα 18 η Ρεάλ Μαδρίτης μου χτύπησε την πόρτα και ήρθα εδώ. Τώρα μπορώ να πω περήφανα πως είμαι Μαδριλένος.

Εδώ μαζί με τη γυναίκα μου έχουμε χτίσει μια οικογένεια. 16 σεζόν, 25 τίτλοι, 5 Champions League, ένα ως αρχηγός. Και με τόσες μαγικές στιγμές στο Μπερναμπέου. Τι ταξίδι! Η Ρεάλ είναι ένα μοναδικό κλαμπ. Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το να παίζω για τη χώρα μου από τις μικρές κατηγορίες ήταν επίσης μεγάλη μου τιμή. Στη μνήμη μου πάντα θα έχω τα δυο Ολυμπιακά μετάλλια και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Το να γυρίσω στη Φλουμινένσε ήταν σα να δίνω στην ομάδα ό,τι μου έδωσε στην αρχή, βοηθώντας τους να κατακτήσουν τρεις τίτλους συμπεριλαμβανομένου και του Κόπα Λιμπερταδόρες και να αφήσω έναν μύθο για τους νεότερους παίκτες με το Marcelo Vieira Stadium.

Το ταξίδι μου ως ποδοσφαιριστής τελειώνει εδώ. Αλλά έχω ακόμα πολλά να δώσω στο ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ για όλα!».

Στις 26 Οκτωβρίου 2024, ο Μαρσέλο έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς της Φλουμινένσε με τη Βιτόρια. Λίγες μέρες αργότερα, λύθηκε η συνεργασία του με τη βραζιλιάνικη ομάδα και έτσι κατέληξε στην απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, κατέκτησε 25 τίτλους, αριθμός που τον τοποθετεί ως έναν από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Πέντε Champions League, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία Ευρωπαϊκά Super Cup, έξι πρωταθλήματα, δύο Copa Del Rey και πέντε Super Cup Ισπανίας συνθέτουν το παλμαρέ του. Με τη Φλουμινένσε κέρδισε ένα Copa Libertadores και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Νότιας Αμερικής.

Παράλληλα, ο Μαρσέλο με την εθνική Βραζιλίας κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, καθώς και ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών.



Άρης – Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Πελίστρι στο «τριφύλλι» | Αναμονή για τη μαγνητική
Άρης – Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Πελίστρι στο «τριφύλλι» | Αναμονή για τη μαγνητική
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η μέρα κι η ώρα του ημιτελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Η μέρα κι η ώρα του ημιτελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ο Σεμί Ερντέν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση
Ο Σεμί Ερντέν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση
ΠΑΟΚ: «Συνεχίζεται η προσπάθεια εξόντωσης της ομάδας με κάθε τρόπο»
ΠΑΟΚ: «Συνεχίζεται η προσπάθεια εξόντωσης της ομάδας με κάθε τρόπο»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved