Ligue 1: Οριστική διακοπή στο Λιόν-Μαρσέιγ (photos)
Δεν θα συνεχιστεί τελικά ο αγώνας της Λιόν με την Μαρσέιγ μετά από όσα συνέβησαν με τον Ντμίτρι Παγέ και το μπουκάλι που δέχθηκε στο κεφάλι
Το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1, ανάμεσα στη Λιόν και στην Μαρσέιγ διακόπηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Ντιμίτρι Παγέ χτυπήθηκε από μπουκάλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου στο στάδιο «Γκρουπάμα».
Ο Παγέ έπεσε στο έδαφος, ενώ ήταν έτοιμος να εκετελέσει το κόρνερ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στ΄ αποδυτήρια μετά από εντολή του διαιτητή της αναμέτρησης, Ρουντί Μπουκέ.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με παγοκύστη στο κεφάλι του. Τελικά αν και πρόθεση της Λίγκας ήταν να συνεχιστεί το παιχνίδι τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.
WTF IS WRONG WITH FRENCH FANS ??
— Hamza (@lapulgafreak) November 21, 2021
Someone just threw a bottle on Payet pic.twitter.com/kL2OR0SlLz