Η… μανία με τον Βράνιες, ο χειρότερος Ολυμπιακός, το εξαιρετικό Πρωτάθλημα!

Η… μανία με τον Βράνιες, ο χειρότερος Ολυμπιακός, το εξαιρετικό Πρωτάθλημα!

Μαρτυριάρης… η επιστροφή και το «κλείστε τα σύνορα» που πρέπει να γίνει νόμος σιγά-σιγά για να ασχοληθούμε με την εξαιρετική Super League!

*Ρε κλείστε τα σύνορα να γλιτώσουμε. Έχει καταντήσει η Ευρώπη για τις Ελληνικές ομάδες σαν την προπαίδεια του μηδέν. Πάντα το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι…

*Κάθε βδομάδα «να πάρουμε μια νίκη να πλησιάσουμε εκεί, να αυξήσουμε τη βαθμολογία μας» και πάει λέγοντας. Ποια βαθμολογία μας; Ποια προσπάθειά μας; Για γέλια είμαστε κι ας το πάρουμε απόφαση.

*Μια νίκη, μια καλή εμφάνιση, δεν αλλάζει την ουσία. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα πέρασε τρίτος. Απ’ αυτό τον όμιλο και όπως αποδείχθηκε περιμένοντας να μη γίνει καμιά… στραβή στο Μάντσεστερ, είναι τεράστια επιτυχία; Έχοντας στο γκρουπ μία απ’ τις χειρότερες ομάδες που έχω δει εγώ τουλάχιστον, τη Μαρσέιγ;

*Μην τρελαθούμε… Ο ένας κατορθώνει να χάσει απ’ τη Μαρσέιγ αυτή, ο άλλος κατορθώνει να μη νικήσει την Ομόνοια, ο τρίτος γίνεται… παιχνιδάκι για τη Μπράγκα και χάνει εύκολα απ’ τη Ζόρια. Ο τέταρτος αποκλείστηκε απ’ το θεριό της Κόλος Κοβαλίβκα, ο πέμπτος απ’ το μεγαθήριο του Απόλλωνα Λεμεσού. Ε τι συζητάμε; Ποια Ευρώπη;

*Και ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο ε… Θα διαβάζουμε τα επικά μετά από καμιά κλήρωση με ομάδα από καλό Πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, πως αν είναι σοβαρός… περνάει. Προφανώς μέχρι τώρα αυτό ήταν το πρόβλημα. Ήταν… ασόβαροι. Όχι απλά κατώτεροι!

*Μια και λόγω Ευρώπης αναφέρθηκα μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό. Βινάγκρε, Πέπε, Κρίστινσον, Ντράγκερ, Εμβιλά, Ραφίνια, Χολέμπας, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα… Οι καλοκαιρινές μεταγραφές της ομάδας. Δε χρειάζεται σχολιασμό, έχουμε δει μπάλα τόσους μήνες, είδαμε όλη τη φάση των ομίλων, τα ματς του Πρωταθλήματος. Ορίστε η απάντηση στο γιατί η ομάδα δεν είναι όπως την περασμένη σεζόν.

*Πάμε στην ΑΕΚ. Ρε παιδιά, γνωρίζετε φανταζόμαστε πως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες εκτός του Βράνιες έτσι; Γιατί όλη σας η ζωή τα τελευταία χρόνια περιστρέφεται γύρω απ’ αυτόν; Φύγε, έλα, φύγε, έλα, φύγε, έλα, κούρασε… Δεν μπορείτε να βρείτε άλλον στόπερ πέρα απ’ τον Βόσνιο; Το μόνο που μένει είναι να ακούσουμε ξανά για Αραούχο…

*Πώς το είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης; «Χάσατε απ’ τα παιδάκια του Παναθηναϊκού». Αυτό κανονικά πρέπει να το πάρουν στο Κορωπί και να το κάνουν αφίσα. Για να πωρώνουν τους δικούς τους παίκτες. Για να θυμούνται πώς τους βλέπουν οι υπόλοιποι. Διότι η συνολική αντίδραση του οργανισμού που λέγεται ΑΕΚ μετά την ήττα απ’ το «τριφύλλι», θυμίζει ήττα από τον Ατρόμητο και βγάλε… Δε φταίει η ΑΕΚ γι’ αυτό, ο Παναθηναϊκός φταίει. Αλλά μπορεί να το εκμεταλλευτεί!

*Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τη Super League… Κράζουμε συνέχεια, επισημαίνουμε τα άσχημα, φωνάζουμε, χτυπιόμαστε. Πήραμε όμως χαμπάρι πως έχουμε ωραίο Πρωτάθλημα φέτος; Δείτε τι γίνεται για εξάδα. Δείτε τον Άρη που δεν τον περίμενε κανείς τόσο καλό. Δείτε τον Απόλλωνα που τον είχαν για πρώτο φαβορί υποβιβασμού. Δείτε την κορυφή που δε φαίνεται πιθανό να ξεφύγει με τόση άνεση κάποιος ώστε να είναι αδιάφορα τα πλέι οφ.

*Ακόμη και τα ίδια τα αποτελέσματα, κοιτάς σε πόσα ματς «σπάνε καρδιές» με γκολ στο τέλος, εκπλήξεις, σασπένς. Αν βγάλουμε το οπαδικό που σίγουρα υπάρχει και όλη την τοξικότητα που έχει «ποτίσει» το μυαλό μας, βλέπουμε ωραίο Πρωτάθλημα! Ας το χαρούμε!

*Πάμπλο Γκαρσία, φιλότιμη και σεβαστή η προσπάθειά σου να μιλάς Ελληνικά. Αλλά ακόμη δεν είσαι στο επίπεδο που πρέπει για να εκφράσεις αυτά που θες. Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να γίνεται μετάφραση απ’ τα Ισπανικά. Σίγουρα θα είναι ευκολότερο για σένα και πιο… πιπεράτο για εμάς!

*Αν ο Παναθηναϊκός δεν ανανεώσει τον Ζαγαρίτη και τον Αλεξανδρόπουλο, θα μιλάμε για κατόρθωμα. Αλλά κι εκεί θα μπλεχτεί ένας… Βοτανικός. Πώς; Αν υπάρξει αποτυχία θα ασχολούνται οι πάντες με το τι γίνεται με Βοτανικό, αν τελικά ανανεώσουν θα βαρεθούμε να βλέπουμε «θα μπει στον Βοτανικό ο τάδε». Το σήμερα παιδιά… Αφήστε το αύριο.

*Ο Παναθηναϊκός ασχολείται διαρκώς με το χθες και το αύριο. Το σήμερα το αφήνουν στην τύχη του, «καίγοντας» το χθες και ρημάζοντας το αύριο…

  



Champions League, Μπάγερν Μονάχου: Ο Κέιν μίλησε για τη «κόντρα» με Λεβαντόφσκι
Champions League, Μπάγερν Μονάχου: Ο Κέιν μίλησε για τη «κόντρα» με Λεβαντόφσκι
Αγγλία: Βοηθός του Τούχελ ο Ασλεϊ Κόουλ
Αγγλία: Βοηθός του Τούχελ ο Ασλεϊ Κόουλ
Champions League: Επιστρέφει με συναρπαστικά ματς – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του διημέρου
Champions League: Επιστρέφει με συναρπαστικά ματς – Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του διημέρου
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Οι βασικοί έπαιξαν καλή άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Οι βασικοί έπαιξαν καλή άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved