Η παρέμβαση της κυβέρνησης στο ΟΑΚΑ για το Athens Alive

Η παρέμβαση της κυβέρνησης στο ΟΑΚΑ για το Athens Alive

Με κάθε επισημότητα το Υφυπουργείο Αθλητισμού δείχνει το δρόμο για την δρομολόγηση καθοριστικών εξελίξεων σε σχέση με το Athens Alive, γνωστοποιώντας την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην αναβάθμιση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά της κυβέρνησης, πρόθεσή της είναι η αναβάθμιση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ με ένα σύγχρονο σχέδιο που θα αναβαθμίζει τις λειτουργίες στην ευρύτερη περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα εντάσσεται στο σχέδιο ανάπτυξης της Αττικής.

Μάλιστα, ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη και προχωρά με γοργούς ρυθμούς τη διαδικασία εκπόνησης Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το σύνολο της περιοχής, όπου θα εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης του επιτρεπόμενου Συντελεστή Δόμησης, στο πλαίσιο του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, καθώς και ορισμένες διαφοροποιήσεις στις επιτρεπόμενες χρήσεις γης με δυνατότητα χωροθέτησης χρήσεων αθλητισμού, αναψυχής, τουρισμού και περιορισμένων εμπορικών χρήσεων για την εξυπηρέτηση της περιοχής. 

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη και εξαιρετικά ουσιαστική, δημόσια τοποθέτηση από την κυβέρνηση που προκύπτει ως αποτέλεσμα και της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο τελευταίος είναι αυτός που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Fund που θέλει να επενδύσει στο ΟΑΚΑ και με τις τελευταίες εξελίξεις είναι ξεκάθαρο πως μπαίνει το νερό στο αυλάκι και πλέον θα πρέπει να αρχίσει η υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου για την υλοποίηση αυτής της τεράστιας επένδυσης. Μιας επένδυσης ύψος άνω του 1.1 δισεκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα προσφέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα αλλάξει τη ζωή των κατοίκων της Αθήνας.  

Πηγή: Cnn.gr



Χάντμπολ: Σπουδαία πρόκριση η ΑΕΚ, στον τελικό του EHF European Cup
Χάντμπολ: Σπουδαία πρόκριση η ΑΕΚ, στον τελικό του EHF European Cup
Παναθηναϊκός AKTOR: Πανζουρλισμός και συσπείρωση - Ανοίγουν κι άλλες θύρες για την ανοιχτή πρπόνηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πανζουρλισμός και συσπείρωση - Ανοίγουν κι άλλες θύρες για την ανοιχτή πρπόνηση
LIVE Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο τελικός του Copa del Rey
LIVE Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο τελικός του Copa del Rey
Super League: «Διπλό» ο Asteras Aktor στην Κρήτη, ισοπαλία στο Περιστέρι
Super League: «Διπλό» ο Asteras Aktor στην Κρήτη, ισοπαλία στο Περιστέρι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved