Αντσελότι: «Θέλω να γυρίσω στην Αγγλία»
Την θέλησή του να εργαστεί και πάλι σε ομάδα της Premier League εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι.
Ο Ιταλός τεχνικός, προ εβδομάδων φέρεται πως ήταν σε επαφές με την Λίβερπουλ για να κάτσει στον πάγκο, ωστόσο, οι «κόκκινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιούργκεν Κλοπ και όπως τόνισε ο πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης στην «Daily Mail», δεν είχε δεχθεί κρούση από το «συγκρότημα» της Βρετανίας.
«Θα ήθελα να επιστρέψω για να δουλέψω στην Αγγλία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο εκεί, έχω ακόμα σπίτι στο Λονδίνο και θα ήθελα να ήμουν σε μία ανταγωνιστική ομάδα σε Αγγλία και Ευρώπη», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Όσον αφορά στην Λίβερπουλ, απάντησε: «Νομίζω ότι η Λίβερπουλ είναι μια καλή ομάδα. Έχουν μερικούς καλούς νεαρούς παίκτες, όπως οι Κουτίνιο, Φιρμίνο και Μπεντέκε. Αν μπορέσουν να βρουν έναν έμπειρο παίκτη όπως οι Στίβεν Τζέραρντ ή Τζέιμι Κάραγκερ, κάποιος που θα είναι το παράδειγμα στην ομάδα, νομίζω ότι μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικοί».
Παράλληλα, μίλησε και για τα σενάρια που τον ήθελαν κοντά στους «κόκκινους»: Αλλά δεν μίλησα μαζί τους. Αν μιλούσα, θα έλεγα ότι το έκαναν, αλλά όχι, δεν το έκανα».
Τέλος, για την επιλογή του Κλοπ, σχολίασε: «Έκαναν την σωστή επιλογή με την πρόσληψη του Κλοπ. Είναι ένας καλός προπονητής. Με τους καλύτερους προπονητές μπορείς να δεις την ταυτότητά τους στις ομάδες τους. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν μία ομάδα με την ταυτότητα του Κλοπ».