Μπαρτσελόνα: Τα όργιά της και η πεντάρα του ημιχρόνου (photos+videos)
Παράσταση για έναν ρόλο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε, καθώς οι Καταλανοί πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 5-0!
Απίστευτη εμφάνιση πραγματοποίησε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησής της με τη Χετάφε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί προσέφεραν μοναδικό θέαμα στους φίλους τους καθώς στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα, είχαν σκοράρει πέντε φορές για να διαμορφωθεί το 5-0.
Εκτός από τα αρκετά γκολ, όλα τους είχαν σπάνια ομορφιά και το θέαμα ήταν μοναδικό στο «Καμπ Νου».
Η αρχή έγινε με το αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε και το έκανε γκολ ο Μέσι με στυλ Πανένκα. Το 2-0 έγινε από τον Σουάρεζ στο 25’ ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.
Στο 28’ ο Νεϊμάρ με ωραία ντρίπλα και πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να ακολουθήσει στο 30’ το εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τσάβι. Ο… εφιάλτης για την ομάδα της Μαδρίτης σταμάτησε στο 40’ όταν ο Σουάρεζ με δυνατό σουτ από τα πλάγια έκανε το 5-0.