Ρόμα: Άγνοια Μανωλά για Άρσεναλ
Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος υποστήριξε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του πελάτη του.
Αρκετά είναι τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί στην Ιταλία και θέλουν την Άρσεναλ να κινείται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα. Έτσι ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνούς μίλησε στα Μέσα της Ιταλίας, δηλώνοντας άγνοια για το ενδιαφέρον των Λονδρέζων.
«Ρωτήστε τον Σαμπατίνι εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Ο Κώστας είναι παίκτης της Ρόμα και όποιος τον θέλει θα πρέπει να μιλήσει με την ομάδα πρώτα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του στη Serie A και προσωπικά περίμενα να τα πάει καλά. Αν και είναι νεαρός ο Μανωλάς έχει συσσωρευμένη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στο Champions League με τον Ολυμπιακό και έχει συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ. Η Ρόμα πλήρωσε πολλά γι’ αυτόν και αυτό σημαίνει πως έχουν πολλές προσδοκίες από αυτόν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του εκπροσώπου του Μανωλά.