Το κορίτσι – απειλή για Ζλάταν,Χάμες,Φαν Πέρσι και Κασάμι (videos+photos)

Το κορίτσι – απειλή για Ζλάταν,Χάμες,Φαν Πέρσι και Κασάμι (videos+photos)

Μία κοπέλα από την Ιρλανδία,η Στέφι Ρότς, είναι  η γυναικεία  εκπροσώπηση στους φιναλίστ για  τον τίτλο του καλύτερου γκολ της χρονιάς  στο σχετικό δημοψήφισμα της FIFA.

H 25χρονη διεθνής Ιρλανδή μέσος «έγραψε» ένα υπέροχο τέρμα στις 20 Οκτωβρίου του 2013 στην αναμέτρηση της τότε ομάδας της Πίμαουντ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουέξφορντ Γιούθς στο πλαίσιο του  πρωταθλήματος Bus Eireann National League και οι ειδικοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έκριναν, και δίκαια όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το σχετικό βίντεο,  ότι  αξίζει μία θέση στην 10αδα για το τρόπαιο FIFA Puskas Award 2014.

sa-rcohe

Η επιτροπή της FIFA μελέτησε χιλιάδες  τηλεοπτικά καταγεγραμμένα τέρματα που σημειώθηκαν από τις 3 Οκτωβρίου 2013 ως και τις 26 του περασμένου Σεπτέμβρη και κατέληξε  στη 10αδα των τελικών υποψήφιων ανάμεσα στα οποία πέραν της Ροτς, που πλέον αγωνίζεται στη Γαλλία με τη φανέλα της ASPTT Albi, συμπεριλαμβάνονται και  ασφαλώς πολύ πιο γνωστά ανάλογα κατορθώματα μεγάλων άσων της μπάλας. Όπως ο  περυσινός κάτοχος του  προς τιμή του θρυλικού Φέρεντς Πούσκας  επάθλου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι Φαν Πέρσι, Χάμες Ροντρίγκεζ , Ντιέγκο Κόστα καθώς και ο  νυν άσος του  Ολυμπιακού  Παϊτίμ Κασάμι για ένα «καλλιτέχνημα» του με τη φανέλα της Φούλαμ.


Όπως αναφέρεται και στην επίσημη σελίδα της FIFA στο δημοσίευμα για το καλύτερο γκολ  του 2014 η μάχη για το έπαθλο είναι πολύ μεγάλη και την 1η Δεκέμβρη θα ανακοινωθούν οι  τρεις  τελικές υποψηφιότητες για την κατάκτηση του.


Ιδού πέραν της Ροτς οι ως τώρα μονομάχοι για το κορυφαίο παγκόσμια  γκολ   στο  προαναφερθέν διάστημα:

5534522-16x9-700x394


Τίμ Κέιχιλ: Το εξαιρετικό γκολ με τη φανέλα της Αυστραλίας κόντρα στην Ολλανδία στις 18 Ιουνίου του 2014 στη διάρκεια των ομίλων του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

DiegoCostaClubAtleticodeMadridvGetafe9n3Xn21zTUBl


Ντιέγκο Κόστα: Υποψήφιος με το  αριστούργημα του με την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Χετάφε στις 23 Νοεμβρίου του 2013 για τη La Liga.

Captura-de-pantalla-2014-02-15-a-las-22.07.59


Μάρκο Φαμπιάν:  Ένα απολαυστικό και παράλληλα νικητήριο γκολ  για λογαριασμό της Κρουζ Αζούλ  στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Πουέμπλα για το πρωτάθλημα κλαουσούρα του Μεξικό στις 15 Φεβρουαρίου 2014.

Paris-SaintGermain-v-Bastia-Zlatan-Ibrahimov 3021563


Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός  σούπερ-σταρ  διεκδικεί  το έπαθλο αυτή τη φορά για το γκολ με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπαστιά για το γαλλικό πρωτάθλημα στις 19 Οκτωβρίου του 2013.

Pajtim Kasami 2709383b


Παϊτίμ Κασάμι:  Ο Ελβετός   διεθνής εξασφάλισε την παρουσία του στην τελική 10αδα στο υπέροχο του γκολ  με την Φούλαμ κόντρα στην γειτονική Κρίσταλ Πάλας για την Πρέμιερ Λιγκ στις 21 Οκτωβρίου του 2013.

2388991 xbig-lnd

Χάμες Ροντρίγκεζ: Το ωραιότερο από τα έξι γκολ του Κολομβιανού πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης στα τελικά του Μουντιάλ 2014 ήταν αναμφίβολα εκείνο κόντρα στην Ουρουγουάη στη φάση των 16 στις 28 Ιουνίου.

9251770


Καμίλο Σανβέτσο : Η μοναδική βραζιλιάνικη υποψηφιότητα από ένα ελάχιστα γνωστό παιδί της μεγάλης της χώρας της σάμπα  ποδοσφαιρικής σχολής,  που με τη φανέλα  του Βανκούβερ στο ματς κόντρα στο Πόρτλαντ στις 6 Οκτωβρίου του 2013 για το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής (MLS) πέτυχε ένα γκολ αντάξιο της …καταγωγής του.

w3-jsoccer-a-20141010-e1412861733620 copy

Χισάτο Σάτο: Ο επιθετικός της Σανφρέτσε Χιροσίμα στις 8 Μαρτίου 2014 στο ματς με την Καβασάκι Φροντάλε για το ιαπωνικό πρωτάθλημα σημείωσε ένα γκολ  αξιοζήλευτο ασφαλώς  και από τα πλέον  διάσημα παγκόσμια ονόματα της μπάλας.

 75521047 rvpheader


Ρόμπιν Φαν Πέρσι:  Το κατά πολλούς πλέον εντυπωσιακό γκολ του Μουντιάλ της Βραζιλίας πέτυχε η Ολλανδός επιθετικός στο αλησμόνητο 5-1 επί της τότε πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας στην αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη  το οποίο σήμανε την μεγάλη αντεπίθεση των «οράνιε» σ’ ένα ματς στο οποίο βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ.



Τέλος εποχής στο παγκόσμιο τένις - Αποσύρθηκε ο Ράφα Ναδάλ
Τέλος εποχής στο παγκόσμιο τένις - Αποσύρθηκε ο Ράφα Ναδάλ
Εθνική Ελλάδας: Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα με την Αγγλία - Οι επαφές με την UEFA
Εθνική Ελλάδας: Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα με την Αγγλία - Οι επαφές με την UEFA
Συντετριμμένοι όλοι στο Κορωπί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό
Συντετριμμένοι όλοι στο Κορωπί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό
Ο πρόεδρος της UEFA για τον Μπάλντοκ: «Είναι μια μαύρη μέρα για όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη»
Ο πρόεδρος της UEFA για τον Μπάλντοκ: «Είναι μια μαύρη μέρα για όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved