Η Βραζιλία είχε … Ντιέγκο (video+photos)

Η Βραζιλία είχε … Ντιέγκο (video+photos)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Ταρντέλι που πέτυχε αμφότερα τα γκολ και τον γκολκίπερ Τζέφερσον να αποκρούσει πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο πρώτο μέρος η Βραζιλία θριάμβευσε 2-0 επί της Αργεντινής στo Superclasico de las Americas στο Πεκίνο.

Οι «αλμπισελέστε» ξεκίνησαν πιο δυνατά αλλά δεν δημιούργησαν ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις για την εστία της «σελεσάο» με εξαίρεση το δυνατό δουτ του Ντι Μαρία έξω από τη μεγάλη περιοχή που όμως δεν βρήκε στόχο.

1413033709770 lc galleryImage Brazil s players celebrat
Κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα του Κάρλο Ντούνγκα πήρε το προβάδισμα στο 28’ όταν η αργεντίνικη άμυνα απέτυχε να διώξει μετά τη σέντρα του Όσκαρ και ο Ντιέγκο Ταρντέλι με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 .
Τέσσερα λεπτά αργότερα  έκανε εντυπωσιακό σλάλομ ξεπέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του  απέφυγε και τον τερματοφύλακα αλλά το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό και έτσι απέτυχε να αυξήσει τη διαφορά.

1413035200433 lc galleryImage Brazil s goalkeeper Jeffe
Στο 40’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Τάτα Μαρτίνο  σε μαρκάρισμα του Ντανίλο στον Ντι Μαρία απόφαση για την οποία οι Βραζιλιάνοι διαμαρτυρήθηκαν μάλλον δίκαια. Όμως ο Μέσι που ανέλαβε να το εκτελέσει δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της ομάδας από τη χώρα της σάμπα  που απέκρουσε και έτσι παρέμεινε το 1-0.
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Αγκουέρο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1 όταν  απέτυχε να σπρώξει τη  μπάλα στα σχεδόν ανυπεράσπιστα δίκτυα μετά από  τον Ζαμπαλέτα.
Νωρίς στο β’ μέρος ο Φιλίπε Λουίς αστόχησε με σουτ από εξαιρετική θέση μετά την πάσα του Νεϊμάρ ενώ με τη συμπλήρωση μιάς ώρας αγώνα ο Ρομέρο απέκρουσε σουτ του Ελίας.

e21c2760-ab89-46ab-9094-82cdf9f39912-620x372
Όμως στο 64’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο με το 2ο του γκολ έκανε πιο γερές τις βάσεις της νίκης της ομάδας του με κοντινή κεφαλιά μετά το κόρνερ του Όσκαρ.
Λίγο αργότερα σουτ του Μέσι ήταν ελάχιστα άστοχο ενώ ακόμα μεγαλύτερη ήταν η χαμένη ευκαιρία από τον Νεϊμάρ στο  81΄που ξανά απέτυχε να ολοκληρώσει σωστά ατομική του εξαιρετική ενέργεια.
Ο σκόρερ της αναμέτρησης αποχώρησε στο 84’ και στη θέση του μπήκε ο μεγάλος Κακά που έκανε έτσι την πρώτη του εμφάνιση στη «σελεσάο» μετά από 18μηνη απουσία.
Στις καθυστερήσεις μία ακόμα χαμένη ευκαιρία από τον σούπερ-σταρ της Βραζιλίας που αυτή τη φορά δεν αστόχησε αλλά ο Ρομέρο ήταν σε ετοιμότητα.
Ήταν η  40η νίκη της Βραζιλίας που πλέον έχει τέσσερις περισσότερες από την αντίπαλο της.


Βραζιλία: Τζέφερσον, Ντανίλο, Μιράντα, Νταβίντ Λουίζ (91’ Κάρλος Σίλβα),  Φιλίπε Λουίς, Λουίς Γκουστάβο, Ελίας, Γουίλιαν, Όσκαρ, Νεϊμάρ (95’ Ρομπίνιο), Ντιέγκο Ταρντέλι (84’ Κακά)
Αργεντινή: Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Φερνάντεζ, Ρόχο, Περέιρα (76’ Πέρεζ), Μασεράνο, Παστόρε (61’ Λαμέλα), Ντι Μαρία, Μέσι, Αγκουέρο (61΄Ιγκουαΐν)

Η Βραζιλία είχε … Ντιέγκο (video+photos)



ΟΦΗ: Ραγδαίες εξελίξεις - Τέλος ο Δέλλας, αναλαμβάνει ο Ράσταβατς
ΟΦΗ: Ραγδαίες εξελίξεις - Τέλος ο Δέλλας, αναλαμβάνει ο Ράσταβατς
Παναθηναϊκός AKTOR: Στη Θεσσαλονίκη οι πρωταθλητές
Παναθηναϊκός AKTOR: Στη Θεσσαλονίκη οι πρωταθλητές
Η Novibet, Μεγάλος Χορηγός της ΑΕΛ
Η Novibet, Μεγάλος Χορηγός της ΑΕΛ
Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια
Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved