Το τραγούδι  των οπαδών της Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι (video+photos)

Το τραγούδι των οπαδών της Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι (video+photos)


Να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ που αμέσως έσπευσαν να τραγουδούν το όνομα του στις εξέδρες των γηπέδων φρόντισε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο 24χρονος διεθνής Ιταλός επέστρεψε στο Μεγάλο Νησί για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα των «κόκκινων» οι οπαδοί των οποίων άμεσα έδειξαν την συμπάθεια τους απέναντι του.

1409752226680 wps 27 LONDON ENGLAND AUGUST 31


Και μάλιστα στο ντεμπούτο του πρώην άσου της Μάντσεστερ Σίτι με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στο νικηφόρο 3-0 επί της Τότεναμ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» του Λονδίνου οι φίλοι της νέας του ομάδας … παρουσίασαν σε επίσημη πρεμιέρα το τραγούδι που έφτιαξαν για το κορυφαίο εφετινό απόκτημα του συλλόγου τους.


Μάριο φαντάστικο , Μάριο φαντάστικο, όλε , όλε , όλε» είναι τα λόγια του εν λόγω άσματος που ενθουσίασαν την πηγή έμπνευσης του οι οποίος μάλιστα ανέβασε το κλιπ του τραγουδιού στην επίσημη του σελίδα στο Facebook μαζί με τη σημείωση «Να γιατί δεν θα περπατήσετε ποτέ μόνοι. Τι υποδοχή!!!».

1409752149519 wps 25 LONDON ENGLAND AUGUST 31


Όσο για τη νίκη 3-0 της ομάδας του στο εν λόγω δύσκολο ματς στο οποίο ο ίδιος είχε 60λεπτη συμμετοχή στον ίδιο λογαριασμό ο Μπαλοτέλι υπογράμμισε: «Μεγάλη νίκη. Υπέροχη εμπειρία να αγωνίζομαι για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί» και πρόσθεσε : «Συγχαρητήρια στον κάπτεν που σκοράρει επί 16 συνεχή χρόνια. Φόρτσα Στίβεν Τζέραρντ. Απίστευτος σήμερα».

Το τραγούδι των οπαδών της Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι (video+photos)