Η πιο γλυκιά αλλά και ... δύσκολη ιστορία του Ντι Μαρία (photos)

Η πιο γλυκιά αλλά και ... δύσκολη ιστορία του Ντι Μαρία (photos)

Την ωραιότερη αλλά και πλέον … δύσκολη ιστορία της ζωής του Άνχελ Ντι Μαρία φέρνει στο προσκήνιο η πολύκροτη λίαν συντόμως ολοκληρούμενη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για την κλάση του 26χρονου πλέον διεθνή Αργεντινού μεσοεπιθετικού ουδείς αμφέβαλε ή αμφιβάλλει και για το λόγο αυτό η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να επενδύσει 60 εκατομμύρια στερλίνες για να τον αποκτήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης , συν αρκετά ακόμα που θα πάνε στον (ή τους) τραπεζικό(ους) λογαριασμό(ους) του για να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο που αποκαλύπτουν διάφορα δημοσιεύματα.

1408998481738 wps 10 MADRID SPAIN AUGUST 19 An


Για να φθάσει όμως ο Ντι Μαρία να είναι έτοιμος να γίνει η στην ιστορία  πλέον δαπανηρή μεταγραφή βρετανικού συλλόγου χρειάστηκε να περάσει δύο μαρτυρικούς μήνες που ήταν συνδεδεμένοι με την πιο σπουδαία στιγμή της ζωής του. Και αυτή δεν είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο αν και επηρέασε την αγωνιστική του συμπεριφορά και τον έφερε τον περασμένο Μάιο στο ζενίθ της ως τώρα καριέρας του.

1srerer

Την ανακήρυξη του ως κορυφαίου παίκτη στον δραματικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην, συμπολίτισσα της μέχρι σήμερα τουλάχιστον ομάδας του, Ατλέτικο Μαδρίτης.

1408999125852 wps 15 Mandatory Credit Photo by


Κάτι παραπάνω από ένα χρόνο όμως  πριν από το ματς στο πολύ γνώριμο του «Ντα Λουζ» όπου συνέβαλε καταλυτικά στο να στεφθεί η «βασίλισσα» πρωταθλήτρια Ευρώπης για 10η φορά στην ιστορία χρειάστηκε να δώσει τον … αγώνα της ζωής του.

jorgelina-cardoso-photo

Ήταν Απρίλιος του 2013 όταν η σύζυγος του Ζορζελίνα Καρντόσο υπέστη επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και οι γιατροί  έδωσαν στο ζευγάρι 30% πιθανότητες να έρθει στη ζωή το παιδί που περίμενε. Δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση των «μερέγχες» με την Ντόρτμουντ για τα ημιτελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στις 22 Απριλίου 2013 ήρθε τρεις μήνες πρόωρα η σύζυγος του έφερε τελικά στη ζωή τον καρπό του έρωτα τους, την γλυκύτατη Μία και ο Λατινοαμερικανός άσος έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό  αμφότερων.

lew1-third g 2545802b

 

Kαι απουσίασε από το ματς στο οποίο η ομάδα του γνώρισε βαριά ήττα 1-4 με τα τέσσερα γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τους γηπεδούχους.

1eewewewew


Λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα ο Ντι Μαρία αγωνίστηκε στο 2ο παιχνίδι κόντρα στη Μπορούσια αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να ανατρέψει  το σκορ περιοριζόμενη σε νίκη 2-0 στη Μαδρίτη και έτσι έμεινε εκτός τελικού.


Η μικρή παρέμεινε στην εντατική για δύο μήνες πριν επιτρέψουν οι γιατροί να πάει σπίτι με τους γονείς της με τον Αργεντινό άσο και την οικογένεια του να ζουν μία τεράστια αγωνία όλο αυτό το διάστημα.

1408999334963 Image galleryImage MADRID SPAIN NOVEMBER 30


Όταν πλέον το παιδί ήταν ασφαλές σύμφωνα με τους γιατρούς η αγωνιστική περίοδος είχε ολοκληρωθεί και μάλιστα το μέλλον του Ντι Μαρία στους Μαδριλένους δεν έμοιαζε ιδιαίτερα ευοίωνο μετά την επένδυση παγκόσμιο ρεκόρ των περίπου 100 εκατομμυρίων για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ.

1408998453231 wps 4 Mia son of Jorgelina Card


« Η κόρη μου με δίδαξε πως ότι φαίνεται να είναι πραγματικά δύσκολο μπορεί τελικά να αποδειχθεί εύκολο αν προσπαθήσεις και περιμένεις την επιβράβευση. Μου διοχέτευσε τόσο πολύ ενέργεια και με βοήθησε να κάνω την εντυπωσιακή χρονιά που είχα» δήλωσε ο Ντι Μαρία που επέλεξε  ως αναφορά στην ημερομηνία γέννησης της μικρής να φορέσει την φανέλα με το νούμερο 22  καιτην περασμένη περίοδο όχι μόνον ήταν ο δημιουργός του γκολ που έβαλε μπροστά την Ρεάλ στον τελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτη στην παράταση αλλά και ήταν ο κορυφαίος στις ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα με …22 και σκόραρε στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην αιώνια αντίπαλο Μπαρτσελόνα συμβάλλοντας επίσης στην κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου.

1408998914783 wps 9 Images from Jorgita Jorge


Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αυτός που τον είχε πάρει στη Ρεάλ πριν από τέσσερα χρόνια από την Μπενφίκα έναντι 25 περίπου εκατομμυρίων ευρώ αλλά οι απολαβές του ήταν σχετικά μικρές.

1435

Και το γεγονός ότι ουδέποτε βελτιώθηκαν έκτοτε είναι σίγουρα μία από τις βασικές αιτίες του ότι εγκαταλείπει τους Μαδριλένους και οδεύει προς τον ευρωπαϊκό Βορρά και το Μάντσεστερ. Και το μεγάλο μυστικό της αγωνιστικής και ...χρηματιστηριακής του εκτόξευσης είναι ένα υπέροχο πλασματάκι που του έδωσε μέσα από τον βιαστικό και δραματικό τρόπο που ήρθε σ' αυτό τον κόσμο δυνάμεις που όπως παραδέχεται άλλωστε και ο ίδιος ο ξετρελαμένος μαζί της μπαμπάς της δεν γνώριζε ότι είχε.



Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Μίκαελ Μπάλακ: Επιβεβαίωσε τη σχέση του με 24χρονη φίλη του γιου του
Μίκαελ Μπάλακ: Επιβεβαίωσε τη σχέση του με 24χρονη φίλη του γιου του
La Liga: «Χαστούκι» για την Μπαρτσελόνα από την Οσασούνα
La Liga: «Χαστούκι» για την Μπαρτσελόνα από την Οσασούνα
Bundesliga: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Γερμανίας
Bundesliga: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Γερμανίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved