Αποσύρθηκε ο Χάουαρντ Γουέμπ!

Αποσύρθηκε ο Χάουαρντ Γουέμπ!

Μετά από 25 χρόνια καριέρας, ο διεθνής Άγγλος διαιτητής Χάουαρντ Γουέμπ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ετοιμάζεται να αναλάβει διοικητικό ρόλο στην ομοσπονδία της χώρας του.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για έναν από τους κορυφαίους Άγγλους διαιτητές όλων των εποχών. Ο Χάουαρντ Γουέμπ αποφάσισε έπειτα από 25 χρόνια να σταματήσει την καριέρα του ως διαιτητής. Ο 43χρονος ρέφερι έχει διαιτητεύσει περισσότερα από 500 παιχνίδια της Premier League και της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας, ενώ ήταν διεθνής από το 2005 έχοντας «σφυρίξει» σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που διεξήχθησαν έκτοτε. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του, ήταν ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στη Νότια Αφρική, ανάμεσα σε Ισπανία και Ολλανδία.

Από το 1989 ως σήμερα, ο Γουέμπ διαιτήτευσε 534 ματς, έχοντας δείξει 1694 κίτρινες και 68 κόκκινες κάρτες! Από το 2011 ο Γούμπε έχει τιμηθεί με το Σταυρό Τιμής του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Η διαιτησία μου έδωσε πάρα πολλά και σκέφτομαι πως είναι σημαντικό για τους διαιτητές που έχουν λάβει βραβεία για τις γνώσεις του παιχνιδιού», είπε μεταξύ άλλων ο Γουέμπ, που πλέον θα λάβει θέση σε τεχνική επιτροπή της «Professional Game Match Officials Limited». Ο 43χρονος θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη των ρέφερι και το κατά πόσο θα τηρούν τις τεχνικές προδιαγραφές στα παιχνίδια.



Βίρτους Μπολόνια: Συνεχίζει και την νέα σεζόν ο Ιβάνοβιτς
Βίρτους Μπολόνια: Συνεχίζει και την νέα σεζόν ο Ιβάνοβιτς
Volley League: Ο Μίλωνας ισοφάρισε τη σειρά ημιτελικών με τον Ολυμπιακό
Volley League: Ο Μίλωνας ισοφάρισε τη σειρά ημιτελικών με τον Ολυμπιακό
Greek Basketball League: «Κλείδωσε» 3η θέση η ΑΕΚ, νίκη και για ΠΑΟΚ
Greek Basketball League: «Κλείδωσε» 3η θέση η ΑΕΚ, νίκη και για ΠΑΟΚ
NBA: Ξύλο στους διαδρόμους μετά το Νάγκετς – Λέικερς
NBA: Ξύλο στους διαδρόμους μετά το Νάγκετς – Λέικερς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved