Χελντ: «Ήταν η επιθυμία του Παπαδόπουλου»
Στη Μπάγερ Λεβερκούζεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μετά από την ανακοίνωση της Σάλκε για τον δανεισμό του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού.
«Ήταν επιθυμία του Κυριάκου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μετά από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του. Ως εκ τούτου, προχωρήσαμε τον δανεισμό και του ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν οι ελπίδες του», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή της Σάλκε, Χορστ Χελντ.
Ο δανεισμός του 22χρονου στόπερ στη Λεβερκούζεν είναι για όλη τη χρονιά, ενώ το συμβόλαιό του με τη Σάλκε ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2016.
Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε εξαιρετικά στη Σάλκε το 2010, όταν πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη λόγω των τραυματισμών. Πλέον, ελπίζει ότι θα μπορέσει να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.