AFC Champions League: Χατ τρικ για Αλ-Σαμρανί (videos)

AFC Champions League: Χατ τρικ για Αλ-Σαμρανί (videos)

Με 5-0 συνέτριψε η Αλ Χιλάλ την Αλ Σαντ για το AFC Champions League, καθώς ο Νασέρ Αλ-Σαμρανί σκόραρε στο 33ο, στο 58ο και στο 61ο λεπτό.

Στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Γιασέρ Αλ Καουτανί με πέναλτι και στο 28ο ο Σουλτάν Αλ-Ντεαγέα διαμόρφωσε το 2-0, ενώ Αλ Αχλί και Σεπαχάν έμειναν χωρίς γκολ στο έτερο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ασίας. Ακόμα, η Φουλάντ κατέβαλε την Μπουνιοντκόρ με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Αγούμπ Βαλί στο 77ο λεπτό, ενώ στο άλλο ματς του δεύτερου γκρουπ η Ελ Τζαΐς επικράτησε της Αλ Φατέχ με 2-0 χάρη σε πέναλτι του Νιλμάρ στο 57ο λεπτό και τέρμα του Φαγέζ Ραμί στο 88ο. Σε αγώνα του τρίτου ομίλου, η Αλ Αΐν πήρε 2-2 στο Ιράν απέναντι στην Τρακτόρ Σαζί λόγω δυνατής παρουσίας στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, το οποίο συνδυάστηκε με γκολ του Ασαμόα Γκιάν στο 54ο λεπτό και του Μουχάμεντ Αμντουλραχμάν στο 59ο λεπτό, που ανέτρεψαν το 1-0 του Σεΐντ Νταγκιγκί στο 19ο λεπτό, αλλά απαντήθηκαν στο 61ο λεπτό από τον Φαρσάντ Αχμαντζαντέ.

Δύο γκολ (39’ και 80’) πέτυχε ο Ζιγέ Τσεν στο 3-1 της Γκιζού Ρένχε σε βάρος της Ουλσάν Χιουντάι, ενώ ο Μπο Κου συνέβαλε βρίσκοντας δίχτυα στο 51ο λεπτό και ο Γιου Γιουνσού άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 34ο λεπτό παιχνιδιού του όγδοου ομίλου, για το οποίο οι Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς μπήκαν μπροστά στο 24ο λεπτό με τον Λαμπινότ Χαλίτι, αλλά έχασαν με 2-1 από την ανώτερη Καβασάκι Φροντάλε, που ισοφάρισε με τον Κένγκο Νακαμούρα στο 74ο λεπτό και πήρε τη νίκη με τον Ριότα Οσίμα στο 88ο. Αντίθετα, οι Σέντραλ Κοστ Μάρινερς της Αυστραλίας επικράτησαν με 1-0 της Γκουοάν Πεκίνου με τον Λίαμ Ρέντι να σταματάει πέναλτι και τον Μάρσελ Σέιπ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 73ο λεπτό του αγώνα του έκτου ομίλου. Τέλος στο άλλο ματς του έκτου γκρουπ, ο 26χρονος Ραφαέλ Κόστα χάρισε με πέναλτι στο 96ο λεπτό εντός έδρας 2-2 στη Σεούλ απέναντι στη Σανφρέσε Χιροσίμα, που προηγήθηκε με τον Γκακούτο Νοτσούντα στο 21ο λεπτό και με τον Σέοκ-Χο Χουάν στο 70ό μετά το 1-1 του Ιλ-Λοκ Γιουν στο 53ο, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στο 87ο κατόπιν δεύτερης κίτρινης στον Χιρόκι Μιζουμότο.

Παρακάτω όλοι οι όμιλοι του AFC Champions League:
Πρώτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Τζαζίρα (Η.Α.Ε.) 7, Αλ Σαμπάμπ (Σαουδική Αραβία) 6, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Αλ Ραγιάν (Κατάρ) 3, Εστεγκλάλ (Ιράν) 1.

Δεύτερος όμιλος
Φουλάντ-Μπουνιοντκόρ 1-0
Ελ Τζαΐς-Αλ Φατέχ 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελ Τζαΐς (Κατάρ) 8, Φουλάντ (Ιράν) 8, Μπουνιοντκόρ (Ουζμπεκιστάν) 2, Αλ Φατέχ (Σαουδική Αραβία) 2.

Τρίτος όμιλος
Τρακτόρ Σαζί-Αλ Αΐν 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Αΐν (Η.Α.Ε.) 7, Τρακτόρ Σαζί (Ιράν) 5, Λεκβίγια (Κατάρ) 4, Αλ Ιτιχάντ (Σαουδική Αραβία) 3.

Τέταρτος όμιλος
Αλ Αχλί-Σεπαχάν 0-0
Αλ Χιλάλ-Αλ Σαντ 5-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αλ Αχλί (Η.Α.Ε.) 6, Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία) 5, Αλ Σαντ (Κατάρ) 5, Σεπαχάν (Ιράν) 4.

Πέμπτος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σαντούνγκ Λούνενγκ (Κίνα) 5, Ποάνγκ Στίλερς (Νότια Κορέα) 5, Σερέζο Οσάκα (Ιαπωνία) 4, Μπουριράμ Γιουνάιτεντ (Ταϊλάνδη) 1.

Έκτος όμιλος
Σέντραλ Κοστ Μάρινερς-Γκουοάν Πεκίνου 1-0
Σεούλ-Σανφρέσε Χιροσίμα 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σέντραλ Κοστ Μάρινερς (Αυστραλία) 6, Σανφρέσε Χιροσίμα (Ιαπωνία) 5, Σεούλ (Νότια Κορέα) 5, Γκουοάν Πεκίνου (Κίνα) 5.

Έβδομος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Γκουανζού Εβεργκράντε (Κίνα) 7, Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς (Νότια Κορέα) 4, Βίκτορι Μελβούρνης (Αυστραλία) 4, Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία) 1.

Όγδοος όμιλος
Καβασάκι Φροντάλε-Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς 2-1
Γκιζού Ρένχε-Ουλσάν Χιουντάι 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ουλσάν Χιουντάι (Νότια Κορέα) 7, Ουέστερν Σίντνεϊ Ουόντερερς (Αυστραλία) 6, Καβασάκι Φροντάλε (Ιαπωνία) 6, Γκιζού Ρένχε (Κίνα) 4.

Σημείωση: Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στον επόμενο γύρο.











Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.

AFC Champions League: Χατ τρικ για Αλ-Σαμρανί (videos)



Βαθμολογία Euroleague: Δεύτερη ήττα ο Παναθηναϊκός AKTOR - Απίστευτη ανατροπή η Ζαλγκίρις
Βαθμολογία Euroleague: Δεύτερη ήττα ο Παναθηναϊκός AKTOR - Απίστευτη ανατροπή η Ζαλγκίρις
Είπαν το πρώτο «αντίο» στον Μπάλντοκ – Στην Αγγλία η σορός
Είπαν το πρώτο «αντίο» στον Μπάλντοκ – Στην Αγγλία η σορός
Το μάτι της "Βασίλισσας" γυάλιζε, του "Βασιλιά" όχι!
Το μάτι της "Βασίλισσας" γυάλιζε, του "Βασιλιά" όχι!
Η Marca βράβευσε τον Μέσι ως τον κορυφαίο όλων των εποχών
Η Marca βράβευσε τον Μέσι ως τον κορυφαίο όλων των εποχών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved