Αγροτικός Αστέρας: «Και ο Πανσερραϊκός το ίδιο θα έκανε»

Αγροτικός Αστέρας: «Και ο Πανσερραϊκός το ίδιο θα έκανε»

Σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους ο Αγροτικός Αστέρας με νέα του ανακοίνωση ξεκαθαρίζει πως διαμαρτυρήθηκε για τον εν λόγω διαιτητή και μόνο, κάτι που θα έκανε και ο Πανσερραϊκός σε ανάλογη περίπτωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρ' όλο που δεν είναι των αρχών μας να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση μέσω ανακοινώσεων -επιστολών, η απρόκλητη επίθεση του Πανσερραϊκού ενόψει του αγώνα της 16ης /02/2014 μας αναγκάζει να το πράξουμε. Θεωρούμε την συγκεκριμένη ανακοίνωσή τουλάχιστον άστοχη, επιθετική, και εμπρηστική, ενόψει ενός τόσο καθοριστικής σημασίας παιχνιδιού.   

Το περιεχόμενο της δημόσιας τοποθέτησής μας δεν αφορά σε κανένα σημείο του τον Πανσερραϊκό, αλλά αναφέρεται σε συγκεκριμένα και αδιαμφισβήτητα δεδομένα. Ούτε η προσωπική ζωή του κ. Σκουλά μας ενδιαφέρει, ούτε που περνάει την ώρα του, ούτε με τι ασχολείται. Αυτά αφορούν την Κ.Ε.Δ. και τους προϊσταμένους του, και ενδεχομένως να τα γνωρίζουν και στις Σέρρες, από τις επισκέψεις του εκεί.

Εμείς αναφερθήκαμε σε συγκεκριμένα δεδομένα-γεγονότα που δημιουργούν πρωτίστως ένα ηθικό ζήτημα ως προς τον συγκεκριμένο διαιτητή, και μόνο. Και ζητήσαμε την αντικατάστασή του ακριβώς για να προστατέψουμε την αξιοπιστία του αγώνα και σαφέστατα τον ίδιο τον διαιτητή από ιδιοτελή σχόλια και προκαταλήψεις απέναντί του. Ουδέποτε αμφισβητήσαμε τις διαιτητικές του ικανότητες. Θεωρούμε πως και ο Πανσερραϊκός από την πλευρά του θα έπραττε το ίδιο σε ανάλογη περίπτωση .            

Ο Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ούτε υποδεικνύει , ούτε ορίζει διαιτητές. Αυτό είναι δουλειά της ΚΕΔ / ΕΠΟ. Όλη την περίοδο έχουμε διατηρήσει μια συγκεκριμένη γραμμή στα θέματα της διαιτησίας , την οποία ούτε σχολιάζουμε δημοσίως, ούτε επικρίνουμε, ούτε επιδοκιμάζουμε. Θεωρούμε πως οι «φύλακες» στην ΕΠΟ έχουν γνώση και εμπιστευόμαστε την κρίση τους. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να δημοσιοποιούμε εκ των προτέρων όσα στοιχεία γνωρίζουμε και αφορούν αυτή ακριβώς την κρίση, για να αποφεύγονται δυσάρεστες συνέπειες για το ίδιο το άθλημα.

Δεν θεωρούμε σκόπιμα να συνεχίσουμε την δημόσια «αντιπαράθεση» με τον Πανσερραϊκο επί του θέματος. Έχουμε και ένα παιχνίδι με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε, και για το οποίο όλη αυτή η συζήτηση δεν κάνει καλό από οποιαδήποτε σκοπιά. Τόσο η ομάδα του Πανσερραϊκού όσο και φίλαθλοι της είναι καλοδεχούμενοι στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, και θα φιλοξενηθούν με τον ίδιο άψογο τρόπο που  κι εμείς φιλοξενηθήκαμε στις Σέρρες, κάτι για το οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Έγινε μπαμπάς ο Πέτρος Μάνταλος
Έγινε μπαμπάς ο Πέτρος Μάνταλος
Τροποποιείται το νομικό πλαίσιο για την έκδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων - Ποιες οι αλλαγές
Τροποποιείται το νομικό πλαίσιο για την έκδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων - Ποιες οι αλλαγές
La Liga: Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης
La Liga: Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης
Παναθηναϊκός AKTOR: «Πράσινα» παράπονα σε Παπαπέτρου
Παναθηναϊκός AKTOR: «Πράσινα» παράπονα σε Παπαπέτρου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved