Αγροτικός Αστέρας: Αιχμές κατά της ΚΕΔ/ΕΠΟ

Αγροτικός Αστέρας: Αιχμές κατά της ΚΕΔ/ΕΠΟ

Προβληματισμένοι είναι στον Αγροτικό Αστέρα για τον διαιτητή που όρισε η ΚΕΔ για τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκφράζει την δυσαρέσκεια της για τον ορισμό του Εμμανουήλ Σκουλά, όχι για τις ικανότητες του ρέφερι αλλά για τις σχέσεις που διατηρεί με την ομάδα των Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την προσεχή Κυριακή 16/2/2014 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανσερραικου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε εμείς την σημασία και την κρισιμότητα του αγώνα, όταν τίθενται αντιμέτωπες οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας που διεκδικούν την άνοδό τους στην Football League.
 
Θεωρούμε αυτονόητο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι από πλευράς της Κ.Ε.Δ. θα ήταν αξιολογημένο και ότι θα οριζόταν σε αυτό ένας διαιτητής και ικανός και κατάλληλος να το διευθύνει με τρόπο άψογο.
 
Όταν η ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. δημοσιοποίησε τους ορισμούς των Διαιτητών για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής αυτής της αγωνιστικής, προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κος Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο κ.Σκουλάς έχει σύζυγο με καταγωγή από τις Σέρρες και μάλιστα ο πατέρας της είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών!! (για την ώρα αγνοούμε εάν σκοπεύει  να είναι εκ νέου υποψήφιος στις Σέρρες στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές…οπότε…). Επίσης γνωρίζουμε ότι ο κ. Σκουλάς διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με μέλη του Δ.Σ. του Πανσερραικού με τους οποίους, όποτε βρίσκεται στις Σέρρες (αρκετά συχνά λόγω της σχέσης του με την τοπική κοινωνία), συναντάται γιά καφέ ή φαγητό!!  (Τα ονόματα τους στην διάθεση σας αν χρειαστεί).
 
Ενεργώντας καλόπιστα και θεωρώντας ότι αυτά τα στοιχεία δεν ήταν εις γνώση της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. αμέσως απευθυνθήκαμε προς τους υπευθύνους εγγράφως, γνωστοποιώντας τα συγκεκριμένα γεγονότα – τα οποία τυπικά μεν μπορεί να μην συνιστούν κώλυμα, πλην όμως ηθικά δημιουργούν ένα θέμα και έχουν δημιουργήσει αναβρασμό στην φίλαθλη κοινωνία του Ευόσμου και ζητήσαμε να προβούν στην αντικατάσταση του συγκεκριμένου διαιτητή. Δυστυχώς έως τώρα δεν είχαμε την παραμικρή αντίδραση επ’αυτού.
 
Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι δεν τίθεται θέμα ικανοτήτων του κ. Σκουλά , τις οποίες δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε, αλλά καταλληλότητας του να διευθύνει το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις ειδικότερες διαστάσεις και σημασία που αυτό έχει. Θεωρούμε δε ότι και από πλευράς του θα έπρεπε ο ίδιος να θέσει το συγκεκριμένο θέμα υπ’όψη της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. και να ζητήσει να εξαιρεθεί από τον συγκεκριμένο αγώνα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο onsports TV



Αλ Χιλάλ: Καθυστερεί η επιστροφή Νεϊμάρ - Πότε υπολογίζεται να παίξει ξανά
Αλ Χιλάλ: Καθυστερεί η επιστροφή Νεϊμάρ - Πότε υπολογίζεται να παίξει ξανά
Έγινε μπαμπάς ο Πέτρος Μάνταλος
Έγινε μπαμπάς ο Πέτρος Μάνταλος
Τροποποιείται το νομικό πλαίσιο για την έκδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων - Ποιες οι αλλαγές
Τροποποιείται το νομικό πλαίσιο για την έκδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων - Ποιες οι αλλαγές
La Liga: Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης
La Liga: Ισόπαλο το ντέρμπι της Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved