Καστοριά -Πυρσός Γρεβενών 1-0
Σημαντική νίκη πήρε η Καστοριά, που επικράτησε 1-0 του Πυρσού Γρεβενών, κρατώντας τις αποστάσεις της από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τους παίκτες να επηρεάζονται και από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός βελτιώθηκε, με τον Δ. Παπαδόπουλο στο 54’ να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, γράφοντας το 1-0. Στο 74’ οι «γουναράδες» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή. Ο Βελλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Κοσμίδης απέκρουσε.
Καστοριά (Ανδρέας Λέτσιος): Μουρζίδης, Τούλιος, Τσόπρας, Κεφάλας, Μπαϊρακτάρης, Τερέζιου (90’ Γεωργιάδης), Βελλίδης, Σολομωνίδης (67’ Ποπζαφίροφ), Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος, Σαββαΐδης (81’ Χρυσοστομίδης)
Πυρσός Γρεβενών (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Αθανασιάδης, Σκέντος, Τζερεμές (37’ Συκαλόπουλος), Κοσμίδης Π. (69’ Καραγιάννης), Δούμας, Ιωαννίδης, Γκέτσιος (80’ Χαραλαμπίδης)