Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Σεντ Μέρις»
Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Σαουθάμπτον και Άρσεναλ σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο για τις δύο ομάδες.
Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στο «Σεντ Μέρις» εκεί όπου η Σαουθάμπτον φιλοξένησε την Άρσεναλ με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2 και να παίρνουν αυτό που άξιζαν από το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά και στο πρώτο ημίχρονο έκαναν ό,τι ήθελαν στην τραγική άμυνα της Άρσεναλ για να ανοίξουν το σκορ στο 21’ με κεφαλιά του Φοντέ. Η απάντηση από τους Λονδρέζους ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης όπου ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ άμεσα.
Στο 48’ ο Ζιρού με ωραίο τακουνάκι ισοφάρισε για να έρθει ο Καθόρλα στο 52’ να κάνει το 2-1 για τους «κανονιέρηδες». Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, ο Λαλάνα έκανε το τελικό 2-2. Στο 80’ η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Φλαμινί, χωρίς αυτό να στοιχίσει στην ομάδα του.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Τσέιμπερς, Σο, Σνέιντερλιν, Φοντέ, Γιόσιντα, Ροντρίγκεζ, Κορκ, Κάλαγχερ (70’ Πρόουζ), Ντέιβις (90’ Ντο Πάρδο), Λαλάνα.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μονρεάλ, Αρτέτα, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκνάμπρι (70’ Τσάμπερλεϊν), Φλαμινί, Ζιρού (90’ Ποντόλσκι), Οζίλ, Καθόρλα (86’ Γκιμπς).