Νότιγχαμ: Υπέγραψε ο Τζεμπούρ
Την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Νότιγχαμ Φόρεστ έβαλε ο Ραφίκ Τζεμπούρ και θα είναι και πάλι συμπαίκτης του Τζαμέλ Αμπντούν.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενα ρεπορτάζ, ο «τρομοκράτης» αποχώρησε από την Σίβασπορ, καθώς η τουρκική ομάδα αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επέκταση του δανεισμού του και βρέθηκε στην Αγγλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της Νότιγχαμ.
Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου (25/1) μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών τεστ, ο Ραφίκ Τζεμπούρ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα, όπως ενημέρωσε και από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.
Μάλιστα… τιτίβισε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Μόλις υπέγραψα στην Νότιγχαμ Φόρεστ! Είμαι πολύ περήφανος που είμαι παίκτης αυτής της φανταστικής και ιστορικής αγγλικής ομάδας».