Τορίνο: «Κλείνει» Ταχτσίδη
Πλην απροόπτου, ως δανεικός θα παραχωρηθεί ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ταχτσίδης, από τη Ρόμα στην Τορίνο, μέχρι το πέρας του 2013-14.
Άρχισε τη σεζόν από την Κατάνια, αλλά κατέγραψε μόλις δώδεκα συμμετοχές, εκ των οποίων στις δέκα ήταν βασικός. Έχοντας το μυαλό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και σε πιθανή κλήση του Φερνάντο Σάντος, ο Ταχτσίδης έκρινε πως χρειάζεται σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό του ιταλικού πρωταθλήματος, οπότε επιδίωξε δανεισμό σε διαφορετική ομάδα.
Η Τορίνο, από την πλευρά της, έδειξε σχετικό ενδιαφέρον και «έψησε» τις εμπλεκόμενες πλευρές, άρα πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα εντάξει άμεσα τον 22χρονο Έλληνα στο ρόστερ της. Θυμίζουμε πως ο διεθνής μέσος αγωνίζεται αποκλειστικά στην Ιταλία από το 2010 και πως ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από το 2007 φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ.