Κοζάνη: Ευχαρίστησε τους οπαδούς της
Αν και η Κοζάνη δεν κατάφερε να αποκλείσει την ΑΕΛ στο Κύπελλο, η διοίκηση έμεινε ευχαριστημένη από την παρουσία και τη συμπαράσταση του κόσμου.
Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για τη συμπεριφορά τους και ζήτησε να μείνουν δίπλα στην Κοζάνη και στη συνέχεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την ένθερμη υποστήριξη τους στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα της 29-12-2013.
Η διοίκηση ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια» για την υποστήριξη και τον παλμό που έδωσε στην κερκίδα που θύμισε παλιές καλές εποχές.
Η διοίκηση της Κοζάνη επίσης συγχαίρει τους φιλάθλους της ομάδας για την άψογη συμπεριφορά τους, με χαρακτηριστικές στιγμές το χειροκρότημα στον άτυχο παίκτη της Λάρισας Παπαϊωάννου που τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του αγώνα, καθώς και το χειροκρότημα στον αρχηγό της Κοζάνης Δημήτρη Κάλφα όταν σημείωσε το αυτογκόλ που έκρινε το παιχνίδι.
Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα γιατί μόνο με την στήριξη του μπορεί η Κοζάνη να γίνει αυτή που όλοι ονειρευόμαστε.
Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνη
Αγάπιος Γαβριηλίδης».